God jul og godt nytt år!

Skrevet av Thomas Gjelsås, Adm dir,  22.12.2016
Artikkelbilde
Thomas Gjelsaas

Vi er på vei inn i julehøytiden og for mange er tiden inne for å tenke litt tilbake på det som har skjedd gjennom et langt og innholdsrikt år. Samtidig begynner man å spikre planer for neste sesong. Vi på Øvrevoll lover å gjøre alt vi kan for at 2017 skal bli nok et strålende år for norsk galoppsport.

Sesongen 2016 var fantastisk. Hvem husker ikke Our Last Summers imponerende triumf i Scandic Norsk Derby, Easy Roads fulltreffer på Ascot, Quarterbacks seier i Stockholm Cup, Appelinas storeslem i Breeders, eller avskjeden med Bank Of Burden for å nevne noe. Vi kunne løftet frem mange navn, men nøyer oss med å gratulere alle med en topp gjennomført sesong. Blant de tobeinte tar vi en ekstra tommel opp for Niels Petersen, Carlos Lopez og alle de andre championatvinnerne.

Våre trenere og aktive har virkelig tatt for seg av premiepotten utenlands også. Totalt har hestene løpt inn godt i overkant av 17 millioner til sine eiere. Det er et sterkt bevis på at våre trenere gjør en sterk jobb og lover godt for fremtiden. Vi håper stadig flere har lyst til å bli hesteeiere. Sammen skal vi jobbe kreativt og målrettet for å få med oss nye eiere, men samtidig er det veldig viktig at vi tar vare på de eierne vi har.

Galoppsporten må tenke nytt på mange områder. Vi skal ta vare på det som er bra, men samtidig ta grep som gjør at vi kan tiltrekke oss nye og større kundegrupper til den flotte sporten vår. Mot neste sesong skal vi sette i gang flere tiltak for å tiltrekke oss oppmerksomhet i nærmiljøet og jeg kommer til å fortelle mer om dette på nyåret. Vi skal jobbe hardt for å få flere nye publikummere til å besøke banen et par ganger i året. I tillegg har vi fått lagt inn noen ekstra søndager i terminlisten. Det gir oss mulighet til å satse på et utvidet opplegg for hele familien. Vi har dessuten planer om å etablere noen temadager for å skape mer underholdning i kombinasjon med selve løpene.

Gjennom sesongen 2016 har vi tatt i bruk et tydelig oppgradert anlegg som vi har grunn til å være stolte av. Nå er det opp til oss å sørge for at så mange som mulig har en god opplevelse når de besøker Øvrevoll.

Sporten står overfor en rekke utfordringer og jeg vil understreke viktigheten av at alle drar i samme retning. Samhandling og en positiv holdning er viktig for å skape suksess.

Ha en fredelig jul og et riktig godt nytt år alle sammen!