Programtips torsdag 14. juli kl. 18.15

Skrevet av Birger Christensen,  11.07.2016
Artikkelbilde
Majestic Max

Fantastisk flotte løp innenfor V65-rammen. Ofte skiller det mye i storløpene, men i år synes vi det er vanskelig å vurdere alle de tre største oppgjørene. Særlig er Polar Mile Cup virkelig et vrient løp å vurdere. Det blir nok fine penger til heldige og dyktige spillere også denne gang.

Last ned programmet HER 

Løpene onsdag vises på VGTV, direktelink: http://trav.vg.no/
Løpene kan også følges fra Danmark og Sverige.
Sendingen ligger så ute i 12 timer etter løpene.

 

1.LØP - HESTEGUIDEN.COM AMATØRLØP - 1730 GRESS

 

Rutalkingtome har gått to fine løp i det siste. Blir vår knepne favoritt i et åpent amatørløp. Lucky Lucioni var bra sist i Gøteborg, liker seg også på Øvrevoll. Vi tror Magic Cloud drar fordel av litt kortere distanse, og Extreme North var godkjent sist. Flere andre kan melde seg på.

 

Tips: 10 Rutalkingtome - 1 Lucky Lucioni - 12 Extreme North  Outs: 11 Magic Cloud

 

2.LØP - NORSK RIKSTOTOS REKRUTTERINGSLØP - 900 GRESS

 

Alltid mye spenning knyttet til årets første toårsløp. Eiere og trenere er svært spente, men håper nok mer enn de vet svaret på utfallet. Vi velger å ikke spekulere for mye når åtte hester aldri har startet før, men en tipslinje får vi jo by på.

 

Tips: 3 Dardenne - 2 Hurricane Dancer - 7 Delacroix  Outs: 1 Amazone Warrior

 

3.LØP - V65-1 - SUBARU OUTBACK LØP - 1170 GRESS

 

Majestic Max har gått fire fine løp siden 17.mai. De to siste startene har vært over 900 meter, vi tror at 270 meter ekstra vil være avgjørende. Avslutningen sist bak raske Old Fashioned var fin. This Is Bajas har økt formtallet i år fra 66 til 76. Imponerer fortsatt, men denne motstanden er klart tøffere enn hittil i år. Butterfly Effect nærmer seg en seier, kan muligens komme her. On Offer kommer fra John Nielsens stall. Kan overraske. Men vi tror aller mest på Majestic Max.

 

Tips: 3 Majestic Max - 4 This Is Bajas - 6 On Offer  Outs: 8 Butterfly Effect

 

4.LØP - V65-2 - NORSK RIKSTOTO CUP - GRUNN - SPRINT -1170 GRESS

 

Caipirinha har høy vekt, men fire kilo lettelse bør hjelpe. På en sprint bør det gå bra, og vi synes det bør bli seier. Vi garderer kun med Loire, som nærmer seg formen for hver start. Sandbank Doom er lite startet, og vi tror på sikt at han kan bli spennende. Men slik vi ser det, vinner Caipirinha om han presterer som sist.

 

Tips: 9 Caipirinha - 8 Loire - 4 Emmy’s Lane  Outs: 3 Sandbank Doom

 

5.LØP - V65-3 - V4-1 - BY KRIS LØP - 2160 GRESS

 

Red Turtle var sterk da han vant på Øvrevoll. På den formen vinner han også her. Vi garderer kun med Somerville, som var god i flatløp 17. mai. I årets første hekkeløp var han overlegen. Giovanni Nobile er ofte i striden, men vinner ikke så ofte. Whatsinitforme fikk seieren sist, møter aningen hardere motstand her. Full Stretch gikk en god årsdebut. Mai Pen Rai vant i livsdebuten, men har siden skuffet på Øvrevoll.

 

Tips: 1 Red Turtle - 9 Somerville - 10 Whatsinitforme  Outs: 5 Giovanni Nobile

 

6.LØP - V65-4 - V4-2 - SUBARU OSLO CUP (GR3) - 2400 GRESS

 

Hurricane Red starter for første gang på Øvrevoll. Han er den av topphestene med ferskest form. Vi gir ham et knepent vinnertips. Eye In The Sky er trolig forbedret med et løp i kroppen, og Quarterback er alltid å regne med. Det er snart ti måneder siden siste start for Bank of Burden, men han må alltid tas på alvor. Bokan har nok også gått frem siden årsdebuten.

 

Tips: 2 Hurricane Red - 4 Eye In The Sky - 5 Bank of Burden  Outs: 8 Quarterback

 

7. LØP - V65-5 - V4-3 - POLAR MILE CUP (L) - 1600 GRESS

 

Coprah er den eneste hesten i feltet med seier i Polar Mile Cup. Tok en skrellseier i Stockholm Stora Pris, nå blir han en av favorittene. Berling liker seg på Øvrevoll, har seier og annen i Marit Sveaas' Minneløp. Avon Pearl er ofte vel så bra i Sverige, men var først i mål for tre år siden. Ble da flyttet ned til annen. Brownie vant Guineas i fjor på Øvrevoll og var nær ved å vinne Derby Trial. Men her er det jevnt, og det kan fort komme en overraskelse.

 

Tips: 5 Coprah - 10 Berling - 7 Brownie  Outs: 2 Avon Pearl

 

8.LØP - V65-6 - V4-4 - TATTERSALLS NORSK 1000 GUINEAS - 1600 GRESS

 

Miss Vordingborg imponerte da hun slo Beaufort Twelve i den danske utgaven av 1000 Guineas (Mowerina). Karaliene har gått mange fine løp i sin korte karriere, har aldri vært dårligere enn nummer to på gress. Wido Neuroth har en skarp duo i Appelina og Lady Marma. Det er ikke så lett å skille dem. Aife og Wootton's Walk er de neste for oss. Sistnevnte er trolig feltets raskeste, men 1600 meter tror vi blir litt langt.

 

Tips: 1 Miss Vordingborg - 5 Karaliene - 6 Lady Marma  Outs: 3 Appelina

 

9.LØP - SUBARU FORESTER LØP - 1600 GRESS

 

Viviannasdream og Wild Citizen hadde en knallhard duell i lunsjen sist onsdag. Vi tror de er langt fremme på ny. Cekath gikk også bra i det samme løpet. Staring At The Sea nærmer seg formen, mens Beentheredonethat går bedre i Sverige enn på Øvrevoll.

 

Tips: 5 Viviannasdream - 1 Wild Citizen - 6 Staring At The Sea  Outs: 2 Cekath

 

V65-forslag kr 480:

 

1.avd: 3 Majestic Max

2.avd: 9-8

3.avd: 1-9

4.avd: 2-4-8

5.avd: Alle 10

6.avd: 1-5-3-6

 

V4-forslag kr 480:

 

1.avd: 1-9

2.avd: 2-4-8

3.avd: Alle 10

4.avd: 1-5-3-6