That Was Easy

Programtips til løpene torsdag, første løp kl. 18.30.

Last ned programmet HER

1.LØP - AGRIA AMATØRLØP - 900 GRESS

Miltonia ledet lenge sist, men ga seg de siste 100 meterne. Kanskje er Caipirinha verst imot, har vist fin fart. A Little Fling vant lett i et lunsjløp i fjor, kan mer enn vist i de siste løpene. Gakenda er den siste vi tiltror en vinnersjanse, da vi tror det er litt kort for de øvrige.

Tips: 6 Miltonia - 5 Caipirinha - 1 Gakenda  Outs: 3 A Little Fling

2.LØP - 3-ÅRSLØP - 1600 GRESS

Dreamfyre og Pirlo imponerte begge i seiersløpet sist. Vi tror de kjemper om seieren her, men er usikker på hvor Angel Love står. Vant sist, men imponerte ikke i det løpet. Red Mile viser fin fremgang og kan være et godt trippelkort.

Tips: 4 Dreamfyre - 2 Pirlo - 1 Red Mile  Outs: 5 Angel Love

3.LØP - V65-1  - 3-ÅRSLØP - 2160 GRESS

I dette løpet tror vi Ruler Of Course vinner. Vant det største toårsløpet i fjor og årsdebuterte med seier. Likte ikke den harde banen i Guineas, tar revansj nå. Red Zeppelin og Wigill kan en del, men må forbedre seg for å kunne true vår banker. Koster og Daylight Robbery er de neste for oss, men her er det rom for forbedringer.

Tips: 6 Ruler Of Course - 4 Red Zeppelin - 7 Koster  Outs: 1 Wigill

4.LØP - V65-2 - ELITELØP - 2400 GRESS

Eye in the Sky gjør sin første start siden Dubai. Vant Oslo Cup og ble tredje i Stockholm Cup i fjor. Vi garderer kun med Beentheredonethat, som vant lett i Gøteborg. Sist var banen for hard, nesten asfalt. Matauri vant på 17. mai og vil også like litt svikt i underlaget. Khyber er vårt neste valg, men vi tror Eye in the Sky klarer å gi motstanderne noen kilo på sitt beste.

Tips: 1 Eye in the Sky - 2 Beentheredonethat - 6 Khyber  Outs: 4 Matauri

5.LØP - V65-3 - V4-1 - NORSK RIKSTOTO CUP - GRUNNDIVISJON - 1600 GRESS

Et vidåpent løp, på forhånd løpsdagens vanskeligste. Fleckenzen gikk sterkt til annen under Hestivalen, kan ha enda mer inne. Smile fikk åtte kilo for å bli toer bak Angel Love, kan fort forsvare formtall 62. Blant en hel haug med utfordrere får Red Hearts og Nataniel plass på linjen. Men her er det jevnt, og det er bare å dekke best mulig.

Tips: 14 Fleckenzen - 1 Smile - 8 Nataniel  Outs: 2 Red Hearts

6.LØP - V65-4 - V4-2 - SUBARU SØLVDIVISJON MILE - 1600 GRESS

Et herlig løp. Fearless Hunter har ikke startet på fire måneder, men blir vår favoritt på klassen. Slettemark-duoen Miss Rebel og Daydream Believer er to hester som alltid gjør sitt beste, og det samme kan sies om Vortex. Pal O'Mine er feltets raskeste, men de siste 200 meterne kan bli i lengste laget. Dette løpet gleder vi oss til.

Tips: 12 Fearless Hunter - 10 Miss Rebel - 4 Vortex  Outs: 2 Daydream Believer

7.LØP - V65-5 - V4-3 - OLE LARSEN YOUNG RIDERS CHAMPIONSHIP - 1980 GRESS

Et løp som også er vrient å tippe. Barnum gikk godt i årsdebuten på Gärdet, får et knepent vinnertips. Lady Dylan har ikke gått flatløp på lenge, men på formtall 54 bør hun hevde seg. Possibly nærmer seg stadig formen, og Golden Globe er et stort spørsmålstegn. Var meget god høsten 2014, siden har det mest vært problemer.

Tips: 2 Barnum - 8 Lady Dylan - 4 Possibly  Outs: 7 Golden Globe

8.LØP - V65-6 - V4-4 - OLE LARSEN YOUNG RIDERS CHAMPIONSHIP - 1730 GRESS

That Was Easy vant på lørdag, og vi har god tro på to strake. Klarte 67 kilo greit sist, i dette selskapet tror vi at 70 kilo går bra. Lucky Lucioni er i form, og 13-åringen er for oss den verste opponenten. Zafir Zaid vant på Strømsholm med overvekt foran Irish Lad, men klassen på det løpet virket svak. Rutalkingtome var ok sist på Klampenborg, mens vi venter på at J W Delight skal vise fremgang.

Tips: 4 That Was Easy - 2 Lucky Lucioni - 9 Zafir Zaid  Outs: 8 Rutalkingtome