Programtips torsdag 12. mai

Skrevet av Birger Christensen,  09.05.2016
Pecoiquen

Med jackpot på nesten 300 000 som lokkemat, bør det være interessant å delta i V65-spillet torsdag. Vi går hardt ut og starter med å gå tynt i de tre første avdelingene. Det er en nokså krevende omgang, men ikke verre enn at det blir spennende å ta opp kampen om seks rette.

Last ned programmet gratis HER

1.LØP - DOWNTOWN OSLO LØP - 2400 DT

Favilla gikk et strålende løp på åpningsdagen. Med tilsvarende innsats tror vi vinneren er nevnt, selv om hun fikk fem kilo for seieren. Queen's Delight skuffet mye i samme løp, men stallformen til Hyldmo har ellers vært bra. Prince Field var slett ikke så verst sist han prøvde 2400 meter.

Tips: 3 Favilla - 4 Queen's Delight - 1 Inittowinit  Outs: 5 Prince Field

2.LØP - V65-1 - PA MINIBUSS CUP AMATØRLØP - 1750 DT

Pecoiquen er 15 år og bærer 70 kilo. Likevel tror vi han vinner dette amatørløpet med Dina Heggum som makker. Det er langt fra umulig at Lucky Lucioni sørger for dobbeltseier til Lennart Jarvén. Nandura er ikke så verst, men årsdebuten var ikke all verden.

Tips: 1 Pecoiquen - 5 Lucky Lucioni - 6 Minas Tirith  Outs: 2 Nandura

3.LØP - V65-2 - 3-ÅRS MAIDENLØP - 1600 DT

Cape Hollow skuffet på åpningsdagen. Men stallformen til Niels Petersen er stigende, og dette løpet bør han kunne vinne. Petersen har for øvrig fire hester i løpet, inkludert to spennende debutanter. Treneren tror mest på Wigill denne gangen. Lady Marma debuterte i Tyskland for ikke så lenge siden for Wido Neuroth, og den prestasjonen var riktig brukbar

Tips: 3 Cape Hollow - 4 Lady Marma - 2  Zucca  Outs: 5 Wigill

4.LØP - V65-3 - V4-1 - DON TOMASO LØP - 1600 DT

Cathrine Witsø Slettemark har ikke vært utenfor trippel på syv starter i år. Vi synes Hard To Believe har en fin oppgave her og gir ham tipset. Impala har ikke startet siden desember 2014, men var meget bra før oppholdet. Får plass på kupongen på mistanke. Buffalo Soldier gjorde flere fine løp i fjor og vant to ganger. Det gjorde også Mohikan, som kan være spennende med Gråberg.

Tips: 3 Hard to Believe - 7 Impala - 4 Mohikan  Outs: 6 Buffalo Soldier

5.LØP - V65-4 - V4-2 - DAY WALKER LØP - 2400 DT

Felt i denne klassen er ofte vanskelige å vurdere. Colourist fikk det ikke til å stemme på underlaget sist, tre kilo lettelse med Sergio Alonso er interessant. Ares og Party Fever gjør det ofte bra, ender nok høyt oppe. Vrien å plassere synes vi Seth er. Vant tidlig i fjor, imponerte på Täby i august, men mistet litt form på høsten. Et løp hvor det kan lønne seg å gardere.

Tips: 2 Colourist - 1 Ares - 5 Party Fever  Outs: 6 Seth

6.LØP - V65-5 - V4-3 - DAMA KIER LØP - 1100 DT

Vi prøver med et friskt vinnertips på Reckless. Ledet stort underveis i årsdebuten, og vi tror sprint kan være det rette. Men 0 seire på 39 starter forteller ikke om en vinnermaskin. Denico og Schoolgirl hevder seg ofte i slike selskap, men vinner heller ikke alt for ofte. Sophies Love starter for fjerde gang i år på fire løpsdager, det kan slå begge veier.

Tips: 9 Reckless - 2 Denico - 7 Sophies Love  Outs: 1 Schoolgirl

7.LØP - V65-6 - V4-4 - DESERT RALLY LØP - 1100 DT

Utrolig vrient. Pretty Perfect og Caipirinha viste form med seier i siste start, mens Cambuslang har to annenplasser knapt slått i begge startene. Sist tapte han mye fra start. Siste plass på linjen får Gakenda, som jager sin første seier. Men her er det skummelt å ta bort for mange fra kupongen.

Tips: 3 Pretty Perfect - 6 Caipirinha - 2 Gakenda  Outs: 1 Cambuslang