Vår på galoppen

Skrevet av Birger Christensen,  28.03.2016

Vi har lagt Dubai og søndagsløp på et vinterlig Täby bak oss. Dubai World Cup-dagen ga oss mange flotte oppgjør, med World Cup-vinneren California Chrome som den store stjernen. Til tross for at salen ikke holdt seg på plass, var han suveren i løpet med 50 millioner til vinneren.

William Buick satt på nestfavoritten Frosted, som ikke hadde en av sine beste dager. I det hele tatt ble det litt stang-ut for William i flere løp. Da er det ikke så verst at han tjente i overkant av 800 000 kroner i løpet av kvelden.

I påsken har Wido Neuroth hatt årets to første starter i Tyskland. Lørdag var Red Zeppelin mye slått, men 2. påskedag gikk treårige Pas de Secrets fint til tredje. Jan-Erik Neuroth red hesten som eies av Stall Perlen.

Ellers er april måneden hvor Skandinavia våkner av vinterdvalen. Første løpsdag er lunsjen på Jägersro onsdag 6. april. Århus starter opp lørdag 9. april, og Täby har sin fjerde siste løpsdag onsdag 13. april.

Også Øvrevoll åpner med en lunsjdag, onsdag 20.april. Tre dager senere er Klampenborg i gang, så de som har ventet på en bong til banene i nord, har mye å glede seg til.

Vi minner også om stallrunden på Øvrevoll lørdag 16. april.