Femte seier i Stockholm Cup?

Skrevet av Birger Christensen
Artikkelbilde
Bank Of Burden

Søndag kan Bank of Burden ta sin femte seier i Stockholm Cup. Fire av de fem siste årene er det blitt seier for Stall Trick or Treats stjerne. Niels Petersen trener og Per-Anders Gråberg har vært jockey ved samtlige seire. Niels vant for øvrig med Without Fear det året Bank of Burden ikke vant, så Niels har fem strake seire i dette Gruppe 3-løpet.

De fire øvrige norske i hovedløpet er de to flotte hoppene Amie Noire og Icecapada, og dessuten Bokan og Quarterback. Wido Neuroth har vist frem Amie Noire i toppform, og kanskje er hun den hvasseste fra stallen. Rune Haugen vil gjerne gjenta suksessen fra Klampenborg med Quarterback, og hele den norske kvintetten skal regnes med sjanse.

Favoritt blir trolig Hurricane Red, som avsluttet flott til annen i Marit Sveaas' Minneløp. Ellers er det et sylskarpt felt, og vi gleder oss sterkt til å se hestene i Stockholm Cup for første gang på Bro Park.

 

Det mangler ikke på flotte løp, og det ser lyst ut for norske seire. Easy Road, Old Fashioned og Proud Possibility møter blant annet Brownie, som har tre strake storløpsseire bak seg. Hoppene får det litt lettere ved at Amie Noire og Icecapada velger Stockholm Cup, men Angel Love, Zarzuela og Miss Rebel er ikke å kimse av. Nickes Minnesløpning går på sanden, og her skal Silver Ocean, Coprah, Captain America og Killroy ut mot meget sterke Giftorm.

 

Øvrige norsktrente hester på Bro Park søndag er Trouble of Course, Lady of Course, Lady on Ice, Staring at the Sea, Tinnitus, Karaliene, Duke Derby, Khyber, Matauri, Mohikan, Honeymoon Honey, Ruler of Course og Beentheredonethat.

 

Det er V64-spill med fem millioner til en alenevinner, og det er bare å glede seg til ett av årets høydepunkter.

Program laster du som alltid ned HER

Informasjon om auksjonen lørdag finner du HER