Quarterbak helt suveren

Skrevet av Birger Christensen,  11.09.2016
Artikkelbilde
Foto Svensk Galopp

Den første utgaven av Stockholm Cup på Bro Park ble vunnet i suveren stil av Quarterback. Carlos Lopez red et perfekt løp på vinneren, mens Rune Haugen trener. 800 000 kroner var seieren verdt, men verken eier eller trener var til stede.

Marit Nygård og mor Kjersti Jørgensen har skutt gullfuglen, men valgte å se løpet hjemme på Skotterud. Men ektefellene Bo Tommy Nygård og Jostein Jørgensen var på plass. Førstnevnte fikk for øvrig femte med Bokan, som trenes av Wido Neuroth. - Jeg så ikke så mye av løpet, for jeg er så nervøs at jeg ser mest ned i bakken. Men på oppløpet ble løpsreferenten mer og mer opptatt av Quarterback. Da så jeg at det var klart, og det var utrolig gøy på vegne av familien, sa Bo Tommy.

Dette var Quarterbacks fjerde seier i karrieren. Rekken er Vinterfavoriternas Pris i 2014, Norsk Derby i fjor, samt Scandinavian Open og Stockholm Cup. Ingen dårlig rekke.

Icecapada (Peteren/Chaves) gikk flott til tredje, knapt slått av Hurricane Red. Det ble ingen seire for Nils Petter Gill søndag, men likevel en god dagslønn.

Se V64 løpene her: http://www.atgplay.se/

 

Bilder fra løpene: https://svenskgalopp.smugmug.com/Tvlingsdagar/Bro-Park-160911/

 

Resultater: https://www.svenskgalopp.se/sresultat?tevdagId=553334

 

Nytt storløp av Easy Road

Bro Park Sprint ble en ny bekreftelse på at han er Skandinavias beste sprinter. Nelson De Souza satte inn støtet ute i banen, og seieren ble klar.

- Han er helt rå, sa trener Cathrine Erichsen. Hvis ikke formtallet blir alt for høyt, vurderer vi en tur utenfor Skandinavia, sa Cathrine om hesten som eies av Stall Easy Road. 360 000 kroner var seieren verdt.

I Svealandløpning ble det en sterk dobbel til familien Nagell-Erichsens "Of Course"-duo Trouble of Course og Lady of Course. Begge trenes av Niels Petersen, og Per-Anders Gråberg og Elione Chaves satt på de to beste. Zarzuela (Petersen/Chaves) og Miss Rebel (Cathrine Witsø Slettemark/Lopez)) ble toer og treer bak Arabda i Lanwades Stud Stakes og fikk 100 000 og 50 000 for den innsatsen. Silver Ocean (Petersen/Chaves) fikk en klar annenplass i Nickes Minnesløpning bak Guerre, og det var verdt 150 000. Staring at the Sea fikk en annenplass til far og sønn Neuroth.

De norske hestene tok med seg 1 986 500 kroner hjem fra Bro Park. Og grådigst var altså Quarterback.

Bro Park ble etter løpene ranet av maskerte menn med våpen, les mer om det HER