Krevende spillenøtter

Skrevet av Birger Christensen,  21.04.2017
Artikkelbilde
Elusive Thought - Favilla ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

17 av hestene som startet på åpningsdagen skal ut igjen onsdag. Pretty Perfect og Elusive Thought vant på torsdag og kan selvsagt gjøre det igjen. Men en sak lærte vi. Vi trodde V4 skulle bli nokså grei å løse, og det ble en klar skivebom. Fire heldekk kostet 2700 kroner, og det hadde gitt godt over fem ganger pengene tilbake. Fem helgarderinger i V5 hadde kostet 21 870 kroner. Siden ingen klarte å løse den testen, ville en spiller blitt belønnet med kassa.

Onsdag ser det mer krevende ut enn det gjorde på åpningsdagen: Det vil temmelig sikkert ikke bli småpenger, men sjarmen med spill er at det er så vrient å forutsi hvor stor utbetalingen vil bli. Vi synes det er ytterst vrient å finne holdepunkter, men prøver oss med 2 Dr Feelgood i V5-3, som er et maidenløp. Den siste starten som toer bak meget gode Aconcagua, var veldig sterk. For at bongen skal ha en rimelig pris, må vi også gå ned i V5-1/V4-3 og V4-1. Gode sprintere møtes i lunsjens aller første løp, men duoen Pretty Perfect og Calcaterre gikk så bra i årsdebuten, at vi tror de blir vanskelige å slå.

 

Da gleder vi oss til onsdag. Før den tiden nevner vi at det er spill til Klampenborg lørdag og Bro Park søndag. Sesongstarten i København gjør at det nå er full fart i alle de tre skandinaviske land. Det blir mye fart og spenning fremover.