Programtips torsdag 20. april

Skrevet av Birger Christensen,  12.04.2017
Artikkelbilde
Lady Of Course. Foto Svensk Galopp

Vår banker finner vi i V4-3 og V5-1. 6 Lady Of Course var veldig god i fjor. Hun vant i sterke selskap og fikk formtall 78. Var kanskje aller best på Bro Park som toer bak Trouble Of Course, men klart foran Viktor Kalejs.

En av de store slagerne på Bro Park i år, er Annika Sjøkvist. Med åtte seire i år har hun flest vinnere på Bro Park til nå. Daybreak har tre seire, Rossmos Secret har vunnet to ganger, mens Zoey the Princess står med en seier. Disse tre starter på Øvrevoll, og man bør ikke bli forundret om Annika tar med seg en vinner hjem.

1.LØP - MAIDENLØP - 1100 DT

 

Cathrine Erichsen tok flest seire på Øvrevoll i fjor. Sjansen er god for at det blir seier i årets første løp. Lady On Ice gikk flere fine løp i fjor, og dette ser ut som en ok oppgave. Smooth Escape, Whatsyournamebaby og Dastan var ganske jevne i fjor. Det er flere spennende debutanter, og White Fire er den første hesten Tina Smith har treneransvaret for.

 

Tips: 8 Lady On Ice - 2 Smooth Escape - 3 Dastan  Outs: 4 Whatsyournamebaby

 

2.LØP - V4-1 - ANAADA LØP - 2400 DT

 

Clauses Ivory startet onsdag etter programtrykk, sjekk den starten. Vi synes at The Provocative gikk bra på Jägersros åpningsdag, får et knepent tips. Det er Most Wanted mot fire svenske hester, men 11-åringen har vært god på våren tidligere. Vi synes løpet er åpent og dekker helt ut.

 

Tips: 1 The Provocative - 2 Zoey the Princess - 5 Most Wanted  Outs: 4 Clauses Ivory

 

3.LØP - V4-2 - AMAZER LØP -2400 DT

 

Daybreak Lady har allerede vunnet tre løp i år. Formtall 74 er nok i nærheten av maks, men får tipset på at hun er den eneste som har startet i år. Prawda gikk to sterke løp mot Tookwino i fjor høst, og Red Zeppelin viste i fjor at han takler distansen. Giovanni Nobile gjør gode løp, men vinner sjelden. Trippelkort?

 

Tips: 4 Daybreak Lady - 1 Prawda - 6 Giovanni Nobile  Outs: 3 Red Zeppelin

 

4.LØP - V4-3 - V5-1 - 3-ÅRSLØP - 1750 DT

 

Vi velger oss Lady Of Course som banker første løpsdag. Var meget god i fem av de seks startene i fjor, og med liknende innsats tror vi hardt på seier. Color Me Cracy begynte bra, men fulgte ikke helt opp. Også Singar var bra tidlig, fulgte ikke helt opp. Pamino satser på å få poeng til å komme med i større løp senere i år, er interessant.

 

Tips: 6 Lady Of Course - 5 Color Me Crazy - 1 Priceless Love  Outs: 4 Pamino

 

5.LØP - V4-4 - V5-2 - ASTORIA THEATER LØP - 1100 DT

 

Vi dekker fullt ut på V4, men på V5 må vi gå litt ned. Sunny Sunday vant det siste løpet på Øvrevoll i fjor, viste fin utvikling. Rapanui vant en sprint i november, kan gjenta om det klaffer. Clauses Angola starter etter programtrykk, må sjekkes. Jurga har fart, men så langt er det kun blitt en seier.

 

Tips: 8 Sunny Sunday - 5 Rapanui - 9 Jurga  Outs: 6 Clauses Angola

 

6.LØP - V5-3 - ANGELINA BEACH LØP - 1100 DT

 

Rossmos Secret var helt overlegen sist, er nok langt fremme her. Pretty Perfect og Calcaterre avsluttet fjoråret flott, og This Is Bajas var tidlig i form i fjor. Maimane kan også mye på sitt beste.

 

Tips: 9 Rossmos Secret - 5 Pretty Perfect - 1 This Is Bajas  Outs: 2 Calcaterre

 

7.LØP - V5-4 - DD-1 - ANGEL DE MADRID LØP- 1750 DT

 

Et riktig skarpt felt, hvor det er vrient å si hvor langt fremme hestene er i form. Tenango vant i fjor på åpningsdagen, og med duoen Hyldmo/Lopez, får han vinnertipset. Marshall Runner, Bostar, Ocean's Mist og Fil Rouge var alle treåringer i fjor. Nå stilles de på en tøff prøve. Vi dekker og gleder oss over flott sport.

 

Tips: 6 Tenango - 1 Marshall Runner - 7 Ocean's Mist  Outs: 2 Bostar

 

8.LØP - V5-5 - DD-2 - ARNO LØP - 1600 DT

 

J W Delight gikk 13 løp uten å vinne. Deretter avsluttet han fjoråret med tre strake seire. Viste vinnervilje, og seiersrekken kan fort fortsette. Formtall 57 bør det være mulig å forbedre. Reckless var flink i fjor med 11 starter på duoen. Også for henne kan det være mer å gå på. Gina Mathisen har en fin duo i Black Million og April Fool, og flere lurer i sivet.

 

Tips: 10 J W Delight - 7 Reckless - 2 April Fool  Outs: 3 Black Million

 

V4-forslag kr 540:

 

1.avd: Alle 5

2.avd: Alle 6

3.avd: 6 Lady Of Course

4.avd: Alle 9

 

V5-forslag kr 420:

 

1.avd: 6 Lady Of Course

2.avd: 8-5-6-9-1

3.avd: 9-5-2-1-7-8

4.avd: Alle 7

5.avd: 10-7

 

DD-forslag 7 rekker:

 

1.avd: Alle 7

2.avd: 10 J W Delight