Sesongstart med ny restauratør

Skrevet av Thomas Gjelsås, Adm dir,  12.04.2017
Artikkelbilde
Camilla, Thomas og Rudi gleder seg til å ønske alle velkommen!

Det blir ny restauratør på Øvrevoll til årets sesong. Første løpsdag starter Sant v/Thomas Sandum med servering i Derbystuen i nybygget, og fra løpsdagen etter, onsdag 26. april er de ansvarlig for samtlige serveringssteder på Øvrevoll.

Sant har mer enn 15 års erfaring med selskapsmat og events, og de blir en meget viktig aktør på laget i 2017.

Sandum lover folk god mat til riktig pris og han gleder seg til å mette Øvrevolls publikum.

-Dette er en stor og morsom utfordring for oss. Øvrevoll har et engasjert og godt publikum. Jeg kjenner galoppsporten godt fra før og vi gleder oss til å komme i gang.

Utover våren og sommeren kommer det til å satses betydelig på forskjellig type drift på hele anlegget. Øvrevoll har som kjent satt bort den daglige driften av spilleavdelingen til Sherryhaugen Sport & Spill tidligere i vinter. Nå vil det bli samarbeid på Sherryhaugen.

-Det faller helt naturlig. Vi håper å gjenskape den gode stemningen og også tiltrekke oss et nytt publikum. Og ikke minst; På store galoppdager og andre større travdager skal Sherryhaugen være stedet du ser løpene, og samtidig koser deg med god mat og drikke, sier Sandum.

Nå håper vi publikum tar godt imot Sandum og hans team. Øvrevoll kommer til å publisere flere nyheter om mattilbudet på vår nettside og vår facebookside i tiden som kommer.

For bestilling av selskapslokaler på Øvrevoll fra 1. juni, kontakt event@sant.no, tlf 400 03 393