Hurricane Red, Captain America og Icecapada en topp trio

Skrevet av Birger Christensen,  20.06.2017
Artikkelbilde
Hurricane Red. Foto Svensk Galopp

Fantastiske løp fikk vi overvære. De tre største løpene fikk strålende vinnere. Hurricane Red fikk mest penger, men vi gledet oss mest over Captain America og Icecapada. Kvelden på Bro Park var super.

Captain America er en hest vi har stor sans for. Annike Bye Hansen trener, og Espen Ski er eier og oppdretter. Og på ryggen satt Carlos Lopez, som tok en sterk trippel. Fra ytterspor kom han lengst ut i banen, og i god tid før mål var det avgjort. Herlig.

- Nå er jeg bare veldig glad. Carlos red ham perfekt, og dette var bare helt enormt, sa Annike.

En god dag på jobben. For en herlig speed, sa Carlos, som vant med Icecapada og Annikes to vinnere.

- Dette er stort, berettet Espen. Captain America vokste opp i nærheten av Årjäng hos faren min Rune og Mette Gro Hermansen. Annike har gjort en flott jobb, og jeg vil også takke Cathrine Fortune, som gjør veldig mye med ham, berettet Espen.

 Vinneren av Stockholm Stora Pris fra 2015, Hurricane Red, var tilbake som vinner i år. Etter en flott finish med Jacob Johansen som makker, ble det sikker seier foran favoritten Brownie. Ruler of Course gikk et kjempeløp innvendig og var overraskende beste norske. Lennart Jr Reuterskiold trener vinneren.

I fjor vant Hurricane Red Pramms og Oslo Cup, samt at han ble annen i Marit Sveaas' Minneløp. Dette var nesten like imponerende som fasiten til Brownie, som nå ble annen. I fjor ble det tredobbelt norsk med Coprah- Amie Noire- Icecapada. Nå ble Niels Petersens trio Ruler of Course, Our Last Summer og Eye in the Sky tredje, fjerde og femte, ikke på noen måte dårlig.

Bloomers Vase ga oss svaret om vi var i tvil i forkant. Icecapada er i øyeblikket Skandinavias beste hoppe. Carlos Lopez ga Icecapada en strålende reise, og det var absolutt ingen problemer for Niels Petersens stjerne. Treårige Seaside Song var fin toer, og det er en hoppe vi gleder oss til å se henne på Øvrevoll neste torsdag i 1000 Guineas.

- Vi satset på et mer offensivt opplegg med Icecapada enn vi pleier, og det fungerte perfekt, sa Niels etter den fine seieren som var verdt 300 000 kroner.

Majestic Max er en herlig fighter. Nå ble det en fin spurtseier, hvor Carlos Lopez fant luka bak Julien Delamare. Sistnevnte ble fin treer. Annike Bye Hansen vant to av to på Øvrevoll søndag, og med seieren til Majestic Max ble det 50 tusenlapper til en svært nyttig hest. 14 seire og 46 ganger på trippel er flott.

Mr Suarez var umulig å laste i startboksene i V64-3. Da dukket i stedet Smooth Escape opp etter intens ridning av Per-Anders Gråberg. Niels Petersen tok kveldens andre seier og fikk 75 000 for hesten som han selv har eierinteresser i.

I første løp ble det en fin annenplass for Justin Case (Hallvard Soma/Sandro De Paiva) i Kapplöpningssällskapets Stora Pris, noe som ga 50 000 inn på kontoen.

Se løpene i reprise HER

Last ned bilder fra Sverige gratis HER

Resultatlister finner du HER