Jackpot i V65

Skrevet av Birger Christensen,  18.06.2017
Artikkelbilde
Jurga og DJs Dream starter torsdag

Sist det var V65 på Øvrevoll klarte ingen å løse rebusen. Dermed ble drøyt 275 000 kroner overført til torsdagens sekserpott. Det burde oppmuntre til litt ekstra innsats i totoen.

Fem ganger i år har det vært mulig å spille V65 på Øvrevoll. 4. mai og 8. juni klarte ingen seks rette, mens "kassa" ble en realitet 1. juni med 285 000 for sekseren. 17. mai ble det 11 408 kroner for en sekser, og 11/5 årets laveste med 3 433 kroner for seks rette. To ganger jackpot og en gang en spiller alene om de seks rette, det må være sterke tall for de spillere som vil ha mulighet for å spille om de store pengene.

Som regel er det gjerne ett eller to løp før V65-spillet går i gang. Torsdag er det bare seks løp, og dermed starter V65 direkte. Da gjelder det å være på hugget og sørge for å bongene inn i lukene. Vi minner imidlertid om at det som vanlig er et V4-spill med start i løp 3.

 

Fegentri-rytterne møtes i juni hvert år på Øvrevoll. Torsdag møtes World Cup Nations i kveldens eneste gressløp, en sprint over 900 meter. Nora Hagelund Holm kommer fra to seire i USA og skal nå prøve seg på 13 år gamle Aaron's Way. Både Thea Hofossæter og Emilie Finckenhagen får prøve seg, og Thea kan fort vekk vinne med DJ's Dream. Hoppa har tre strake annenplasser, men i dette feltet kan karrierens første seier fort komme. De tre norske rir for øvrig alle skimle hester.

 

Heller ikke denne gang ser rebusen spesielt lettløst ut. Vi er litt inne på en litt tynn start for å ha litt å gå på mot slutten. Med en god banker på plass vil det hjelpe godt, men enkelt er det ikke å finne noen alenestrek.