Programtips søndag 18. juni kl. 12.30

Skrevet av Birger Christensen,  13.06.2017
Artikkelbilde
Ah Hill Towers. ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

En meget aktiv galoppuke har vi foran oss. Onsdag er det lunsj på Bro Park med V4 og V5. Torsdag kveld har Jägersro en stor løpsdag. Aller mest spenning knytter det seg til treåringene. Voterløpning og Derby Trial pleier å gi noen svar på styrkeforholdet i forkant av Derbyløpene i sommer. Det er kun litt over fire uker til Derby på Jägersro, nummer 100 i rekken. Det er riktignok kun 99 år siden det første Derbyløpet i Malmø, men feiring blir det uansett.

Deretter følger Champion Hurdle og Grand National på Strømsholm lørdag, samt familiedagen på Øvrevoll søndag. Vi tar også med at Bro Park har stordag på mandag med blant annet Stockholm Stora Pris. Den dagen kommer vi nærmere tilbake til.

1.LØP - V4-1 - ØVREVOLL HESTESPORT CUP AMATØRLØP - 1980 GRESS

Et veldig åpent løp innleder familiedagen. Prawda har fått noen løp i kroppen, og unge Emma Nordin er en meget dyktig amatørrytter. Favilla og Elusive Thought er gode på sitt beste, men helt til å stole på er de ikke. Marshal Dan Troop startet tre ganger i januar, nå er det debut i Yvonne Durants regi. Men her er det åpent.

Tips: 10 Prawda - 3 Favilla - 7 Elusive Thought  Outs: 1 Marshal Dan Troop

 

2.LØP - V4-2 - NORSK FORENING FOR FULLBLODSAVL LØP - 1370 GRESS

Flere av våre beste norskoppdrettede møtes. Vortex er den beste, men han har også mye vekt. Calcaterre og Pirlo har gjort det bra på gress. Førstnevnte får Carlos Lopez på ryggen, det ga seier sist Carlos red. Pirlo har et fint løp, men trenger muligens et løp i kroppen. Marshall Runner har gjort fine løp i år, kanskje kommer seieren. Pretty Perfect har aldri vært bedre.

Tips: 6 Vortex - 8 Calcaterre -5 Pirlo  Outs: 2 Marshall Runner

 

3.LØP - V4-3 - V5-1 - DD-1 - SUBARU LEVORG LØP - 1370 GRESS

Ash Hill Towers vant enkelt på nasjonaldagen. Trives sammen med Alan Wallace, og det kan fort bli en ny seier. Hands Up er også i fin form, og det samme gjelder Vallance Road. På V4 satser vi på disse tre, mens vi får råd til å gardere bredt i V5.

Tips: 8 Ash Hill Towers - 2 Hands Up - 1 Südtirol  Outs: 7 Vallance Road

 

4.LØP - V4-4 - V5-2 - DD-2 - SUBARU OUTBACK LØP - 2400 GRESS

Phoenix Dancer var først i mål sist, men fikk ikke beholde seieren. Kan fort få revansj nå. Moonflash og Nordlys var på linje i det samme løpet, kanskje blir det like jevnt nå. Tumblin’ Dice er best bakfra, oppløpet på Øvrevoll kan passe bra.

Tips: 3 Phoenix Dancer - 6 Moonflash - 9 Nordlys  Outs: 8 Tumblin’ Dice

 

5.LØP - V5-3 - SUBARU XV LØP - 1600 GRESS

Miss Rebel var knallbra toer bak Fearless Hunter sist. Her tror vi det er god sjanse for seier. Zarzuela er en annen hoppe med kapasitet. Skummel om hun ikke blir alt for stri i tet. Fil Rouge og Lord Of Trouble gjør det jevnt over meget bra, men vi satser på en hoppeduo.

Tips: 7 Miss Rebel - 5 Zarzuela -4 Lord Of Trouble  Outs: 1 Fil Rouge

 

6.LØP - V5-4 - SUBARU FORESTER 3-ÅRSLØP - 1600 GRESS

Swedish Dream tapte for et par meget gode hester i Norges-debuten. Her er motstanden enklere, og vi går for et bankerspill. Mongolian Navy og Our Boy John har bra løp bak seg, trippel er innen rekkevidde. Speciale Di Giorno må også regnes, men vi tror det blir vrient å slå Swedish Dream.

Tips: 4 Swedish Dream - 6 Mongolian Navy - 2 Our Boy John  Outs: 3 Speciale Di Giorno.

 

7.LØP - V5-5 - SUBARU IPREZA NOVISELØP - 1170 GRESS

Barny er i form og har vist at Øvrevoll er en bane som passer. Lady On Ice møter overkommelig motstand, er nok langt fremme. Kildare er ikke så lett å plassere, vi spanderer en strek på V5-kupongen. Cape Hollow er aktuell for de spillerne som vil ha en sytrek til.

Tips: 2 Barny - 1 Lady On Ice - 6 Cape Hollow  Outs: 3 Kildare

 

V4-forslag 600 kroner:

1.avd: Alle

2.avd: 6-8

3.avd: 8-2-7

4.avd: 3-6-8-9-4

 

V5-forslag kr 450:

1.avd: Alle

2.avd: 3-6-8-9-4

3.avd: 7-5

4.avd: 4 Swedish Dream

5.avd: 2-1-3

 

DD-forslag 8 rekker:

1.avd: 8-2

2.avd: 3-6-8-9