Guineas-kveld på Bro Park

Skrevet av Birger Christensen,  24.05.2017
Artikkelbilde
Delacroix ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Mandag kveld er det klart for de første klassikerne i år i svensk galopp. På Bro Park avholdes de to Guineas-løpene, hvor hoppenes oppgjør bærer navnet Dianaløpning. Vi tror det er størst sjanse for norsk seier i 2000 Guineas.

Trioen i Diana er Lady on Ice (Cathrine Erichsen), Queens (Niels Petersen) og Seraphine (Wido Neuroth). Slik vi ser det, må det vises litt fremgang om det skal rekke helt frem til seier. Men det er et jevnt felt, så umulig er det på ingen måte.

I 2000 Guineas er det mye norsk i favorittgruppen. Neuroth-duoen Dardenne og Delacroix blir mye betrodd, og The Kid, Danny K og Mikklus Makklus er også gode håp fra Stall Petersen. Vi tror det blir en del kroner med hjem til Norge etter at 2000 Guineas er avholdt. 

Bobbie Killicks Minnesløpning er blitt et flott felt, hvor hele seks av deltakerne er norsktrente. Niels Petersen har trioen Busy Earning, Ruler of Course og Blackstone til start. Wido Neuroth tar med seg Killroy, Sigmund Tandberg drar med Vortex, mens Are Hyldmo tester Lord of Trouble.

I et flott hoppeløp er Angel Love (Neuroth) og Zarzuela (Petersen) norske håp, og i et rammeløp er Red Zeppelin (Neuroth) med. Det er V64-spill fra Norge.

Program laster du som alltid ned HER