Norske sjanser i Sverige

Skrevet av Birger Christensen,  19.05.2017
Artikkelbilde
Silver Ocean. Foto: Svensk Galopp

Tirsdag kveld avholdes Pramms Memorial. Det er V64 og en rekke flotte løp i tillegg til hovedoppgjøret. Niels Petersen håper på en ny seier med Silver Ocean i Pramms. Han vant i 2015, mens han i fjor var knapt slått av Hurricane Red. Over the Ocean, Proud Possibility og Beat Baby er hans hester i det store sprintløpet, hvor Annike Bye Hansen tester Captain America. De siste fra stall Petersen er Duke Derby, Tertian og Suspicious Mind.

Wido Neuroth har også en spennende kvartett. Appelina er med i Pramms, og det blir også svært spennende å se Bolt. Han tar løpet som en test foran en mulig Derby-start om to måneder. Mustajjid og Bokan kompletterer Neuroths deltakelse.

Søndag er det galopp i Gøteborg. Hallvard Soma starter duoen Justin Case og Red Mile i samme løp i en uhyre åpen V4-omgang. Løpsdagen avsluttes med tre hekkeløp, hvor de tre norske starter i hvert sitt løp. Are Hyldmo reiser med Omoto Sando. Han satser på revansj mot Calvados på jakt etter seier nummer 33. Lady Dylan kommer ut fra samme stall, mens Niels Petersen mønstrer hekkedebutanten Beentheredonethat. Hopper han noenlunde, har han flatløpsform til å vinne direkte. Løpene kan du se i reprise HER

 

Program finner du som alltid HER