Pal O'Mine sprintet sterkt

Skrevet av Birger Christensen,  11.05.2017
Artikkelbilde
Pal O Mine ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Det skarpeste feltet på Øvrevoll kom i V65-4. Pal O'Mine var rask fra start, og denne gang holdt han helt til streken. En flott seier for Stall Vergara på Østerås. Pretty Perfect var som vanlig på duoen, mens Dickie Dickens var dyktig treer på sprint.

 - Dette var gøy. Pal O'Mine er en hest som betyr litt ekstra for meg, og det er bra for stallen å få en seier, sa Isidro Vergara. Pal O'Mine starter igjen allerede 17. mai, og den gode sprinteren var slått på målfoto på nasjonaldagen i fjor.

Our Boy John ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Det er en stund siden Yvonne Durant trente en vinner på Øvrevoll. Men da Carlos Lopez vant med Our Boy John, kom den første seieren. Nina Holst vikarierte i vinnerpaddocken.

- Jeg rir litt på Skoger for Yvonne og trives med det. Dette var gøy, og ved neste seier kommer sikkert Yvonne selv, sa Nina.

Queens og Smooth Escape var tett bak vinneren, mens de øvrige betrodde nok trengte løpet.

Final Episode ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Kaia Sofie Ingolfsland var med i TV-serien "Jenter for Norge". Der imponerte hun ved å hoppe i fallskjerm. Torsdag vant hun med Final Episode. Taktikken var å ta seg forbi på oppløpet, og det fikset Kaia greit.

- Hun er et stort talent. Utrolig ivrig, og hun kan nå målet om å bli best, sier en fornøyd trener Hallvard Soma.

- Seier er viktig for alle på stallen, la Hallvard til.

Elusive Thought ©hesteguiden.com/rogersvalsrød

Nora Hagelund Holm vant det første proffrittet hun red med Elusive Thought. Nå ble det ny seier, og følelsen av å ta seg forbi Elione Chaves på Red Hearts var nok helt ok.

- Jeg synes Nora gjør det bra. Vi blir tatt veldig godt i mot på Øvrevoll, og det takker vi for, sa en stolt pappa Steinar Holm. Elusive Thought gikk 40 løp uten å vinne, i år er det allerede blitt to gevinster.

Tenango ©hesteguiden.com/rogersvalsrød

Det var flere herlige oppløpsdueller på Øvrevoll torsdag. Veldig tett var det mellom favoritten Tenango og tredjevalget Sound of Silence. Målfotoet fortalte at Tenango var det lille nødvendige foran.

- Han misset starten, og med farten foran var nok det bare en fordel. Ble litt skeptisk da Lopez kom i luka med Sound of Silence, men det holdt heldigvis, sa trener Are Hyldmo. Sergio red et sterkt løp på vinneren.

Clauses Angola ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

I V65-5 spurtet Clauses Angola til seier foran lenge ledende Rapanui. Vinneren var veldig god da hun vant på Jägersro for en måned siden. Nå imponerte hoppa på ny. Alessandro Guerini red et fint løp på vinneren, mens unge Ellinor Rasmussen trener Clauses Angola.

Asaks Ambition ©hesteguiden.com/rogersvalsrød

I finalen var Asaks Ambition tidlig på farten. Hun var i tet sammen med Black Million, og på oppløpet overtok vinneren. Augustinian spurtet flott til annen.. Carlos Lopez red sin andre vinner for dagen, mens veteranen Jan Tønnessen fra Sørum er trener.

- Vi er kjempefornøyd, imponerende av Carlos med en så god start fra ytterspor. Vi kommer tilbake 17. mai og håper på suksess på gresset, sa Jan.

Etter elendig tipping forrige gang, ble det både rett V65, V4 og DD nå. Alltids noe å ta med seg.