Rune må ta pause

Skrevet av Birger Christensen,  04.05.2017
Artikkelbilde
Rune Haugen. Foto Svensk Galopp

Rune Haugen har måttet ta en pause fra galoppen. Han har slitt i mange år med en dårlig rygg, og nå er den blitt enda verre.

- Etter en utredning på St Olavs Hospital i Trondheim er jeg nå klar for en større operasjon. Deretter blir det selvsagt en lengre rekonvalesens, som må ta den tid som trengs. Jeg beholder min engelske lisens, men vil også muligens sikte meg inn på Dubai. Ønsker alle på Øvrevoll en flott sesong, hilser Rune

Nye tilskudd

I går kveld (onsdag) kom nye hester til Are Hyldmo og Wido Neuroth. Are har fått overtatt tre hester, inkludert Marit Sveaas-vinneren fra 2015, Fearless Hunter. Han har allerede hatt halvbroren Fil Rouge en stund Han starter i kveld som favoritt i et hardt selskap.

-- Er selvsagt veldig glad for å få denne tilliten. Fearless Hunter er helt i eliten, men jeg må nødvendigvis bruke litt tid for å se hvor han står, sier Are til Galopsport.dk.

Wido Neuroth fikk to nye hester i går kveld. Den ene er intet mindre enn Quarterback. Han vant Norsk Derby i 2015, mens han i fjor ble dobbelt gruppevinner på Klampenborg og Bro Park. I Scandinavian Open var det Jan-Erik Neuroth som red et fantastisk ritt på vinneren. Nå tyder mye på at det kan bli et gjensyn.

Datteren til Rune, Tine Haugen, vil jobbe fremover for Fredrik Reuterskiold på Jägersro. Også Fredrik vil få tre hester i trening, derav to fra eiere i Dubai.

 Vi ønsker Rune lykke til med operasjonen.