Flott Bro-kveld

Skrevet av Birger Christensen,  17.10.2017
Artikkelbilde
Silver Falcon ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

I september måtte man avlyse løpene i Gøteborg, og finaledagen onsdag led samme skjebne. Dermed ble Bro Park en reservebane i lunsjen onsdag med fire løp og V4. Men det er løpene torsdag kveld vi vil konsentrere oss om.

Årets siste klassiker i Sverige er St Leger. Her blir trolig Silver Falcon klar favoritt. Han vant den norske utgaven greit, og selskapet er ikke noe verre. I fjor ble det to St Leger-seire for Lord Divine, og Cathrine Erichsen har fin sjanse til å ta en ny og sterk dobbel.

Toåringene har Vinterfavoriternas Pris, samt Magic Million for de svenskoppdrettede. Det løpet har en halv million til vinneren, mens vinneren og dermed vinterfavoritt til neste års storløp kan hente 300 000. Det gjør også vinneren i Stockholm Fillies & Mares Stakes, et hoppeløp med Dorcia som favoritt foran Icecapada. I St Leger er førstepremien på 400 000.

Trenerne Cathrine Erichsen, Wido Neuroth og Niels Petersen har følgende hester til start på Bro Park torsdag:

Erichsen: Fast and Furious, Silver Falcon, Anachronist

Neuroth: Appelina, Angel Love, Appel La Legende, I and I, Bostar, Gideon

Petersen: Sir Zelmer, Icecapada, Square de Luynes, Nordic Defense,