Førstetipper debutant

Skrevet av Tom W Johannessen/Equus,  27.09.2017
Artikkelbilde
Jan-Erik Neuroth

V4/V5 Øvrevoll: Jan-Erik Neuroth har god tro på en 2-årig debutant som kommer ut i 5. løp/V5A-2. Han har også god tro på flere av sine øvrige ritt.

 

- Jeg håper at det skal bli en bra dag i salen. Banen ligger an til å bli myk, men ikke altfor tung, sier Jan-Erik Neuroth.

Han innleder på 7 Tool Box Carlras i 1. løp/V4-1:
- Hesten var bra sist og trives normalt bedre på gress enn på sand. 2400 meter er i lengste laget, men med fornuftig løpsopplegg bør han dukke opp i toppen. Han er verd en tidlig gardering.
- 6 Bolt i 2. løp/V4-2 har fortsatt ikke fått ut hele sitt potensial, men han trener fortsatt bra. Jeg tror distansen 2830 meter vil passe ham fint. Han brøt ut i siste sving sist. Jeg håper han takler svingen bedre nå, og da kan han være en liten fidus.
- 7 This is Bajas i 4. løp/V4-4/V5A-1/DD-2 var med på en litt for tøff åpning sist og ga seg. Vallaken møter riktig lag og bør være en trippelkandidat.
- 2 Buddy Bob i 5. løp/V5A-2 debuterer, og jeg førstetipper denne 2-åringen. Han møter noen 2-åringer som har startet, men de har ikke imponert noe særlig. De andre debutantene har jeg ikke kontroll på, men jeg liker Buddy Bob og tror han kan levere direkte. Det er mulig at distansen er i korteste laget, men magefølelsen sier at dette skal gå bra. Visst er han uerfaren og har masse å lære, men jeg liker talentet og tror på ham direkte.
- 4 Viviannasdream i 7. løp/V5A-4 er i bra slag, men det kan være at distansen er i lengste laget. Jeg tror 3 Dancewithastranger er omgangens V5-banker i dette oppgjøret, men jeg håper og tror at Viviannasdream er trippelaktuell, sier Jan-Erik Neuroth.

Øvrevoll arrangerer V4, V5 og Dagens Dobbel. Slik er fristene:
12.20: V4
13.04: Dagens Dobbel
13.26: V5A