Økte premier i «hverdagssporten»

06.09.2017
Artikkelbilde

Gledelig pressemelding fra Norsk Rikstoto, det blir mer penger til de ordinære løpene.

 

Styret i Norsk Rikstoto har med bakgrunn i den positive omsetningsutviklingen i stiftelsen besluttet å øke overføringer øremerket hesteeierpremier til hverdagssporten med kr 4,0 mill. for 2017.  Beløpet fordeles med Kr 3 600 000 til Det Norske Travselskap og kr 400 000 til Norsk Jockeyklub. Styret anmoder sportens sentralforbund om at de øremerkede hesteeierpremier av sportsorganisasjonene prioriteres til en økning av premienivået i hverdagstravet og galoppen for derigjennom å styrke spillproduktet. 

Etter dette vedtaket har Norsk Rikstoto økt overføringen til sporten på bakgrunn av oppnådde resultater i år med kr 6,5 mill. til hesteierpremier, kr. 3,0 mill. til sentralforbundene og kr 0,5 mill. i arrangementsstøtte. I tillegg har driftsselskapene pr 31.07.2017 mottatt kr 2,0 mill. i økte provisjonsinntekter som følge av den positive omsetningsutviklingen.

Styret i Norsk Rikstoto vil vurdere en ytterligere styrking av premienivået i trav og galoppsporten etter fremleggelse av regnskapene pr 3. kvartal. 

Les mer HER

"Gode nyheter på en regntung onsdag! Vi håper å få dette på plass og øke premiene allerede fra løpsdag 23., 21. september." sier Thomas Gjelsås.