Programtips onsdag 27. september kl. 12.00

Skrevet av Birger Christensen,  22.09.2017
Artikkelbilde
Dancewithastranger ©hesteguiden.com/rogersvalsrød

Øvrevoll innleder galoppuka med St Leger i lunsjen onsdag. Torsdag kveld innbyr Jägersro til et flott program med blant annet V64. Til helgen er det løp lørdag på Klampenborg, mens Gøteborg prøver igjen med løp søndag. Løpsdagene i helgen har begge løpsstart kl 12.45.

1.LØP - V4-1 - YOUR PLEASURE LØP - 2400 GRESS

Phoenix Dancer avsluttet sterkt til seier sist. Vant da foran Kallavaduvil og Persian Wave. Det er en viss mulighet for at trioen kan være langt fremme på ny. Sistnevnte er bedre ute vektmessig nå, og han får et knepent tips. Twisted gikk et flott løp i Michelets Minneløp. Bærer mye vekt, men motstanden er klart svakere denne gang.

Tips: 2 Persian Wave - 1 Kallavaduvil - 5 Phoenix Dancer  Outs: 6 Twisted

 

2.LØP - V4-2 - NORSK ST LEGER - 2830 GRESS

Vi satser på en duo i årets St Leger. Silver Falcon og Jessy's Wonder var helt jevne i Derby, og vi tror begge klarer den økte distansen greit. Sliceoflife og Alberone er en fin duo fra Bent Olsen. De er begge ukjent med den lange distansen, men kanskje går det riktig bra. Arctic Run er trolig den beste av hoppene, men å vinne kan bli tøft. Bolt er et stort ?.

Tips: 3 Silver Falcon - 7 Jessy's Wonder - 4 Alberone  Outs: 8 Sliceoflife

 

3.LØP - V4-3 - DD-1 - YORKSHIRE LAD LØP - 1600 GRESS

Et litt halvskummelt løp. Ocho Rios er ofte med i striden. Vi synes distanse og underlaget passer, og han får tipset. Iona later til å nærme seg en tur til vinnerpaddocken, den kan komme nå. Også Aife gjør ofte gode løp. April Fool er nå kommet opp på formtall 63. Motstanden virker hardere enn den pleier.

Tips: 1 Ocho Rios - 4 Iona- 8 April Fool  Outs: 6 Aife

 

4.LØP - V4-4 - DD-2 - V5-1 - YOUNG MONARCH LØP - 1170 GRESS

Vi aner en skrell og dekker i begge V-spillene. Martini går på Bro Park fredag, har vært meget god de siste gangene. Positive Outcome viste endelig litt sist av sin kapasitet. Er muligens bedre på sand. Puyol vant sist til tross for at han gikk flerfoldige meter lenger enn de andre. Julien Delamare går litt ned i klasse, og Rock Dancer viste også fine saker sist. Strek i vei.

Tips: 9 Martini - 11 Rock Dancer - 1 Positive Outcome  Outs: 5 Puyol

 

5.LØP - V5-2 - 2-ÅRS MAIDENLØP - 1170 GRESS

De hestene som har startet, har ikke imponert alt for mye. Derfor tror vi et par av de lovende debutantene vil gjøre opp. Petersens duo Sir Zelmer og Square de Luynes er sammen med Neuroths Buddy Bob alle interessante, og vi tror det blir en debutant som går direkte til vinnerpaddocken. Dark Money var forbedret sist, med i striden lenge.

Tips: 6 Sir Zelmer - 4 Square de Luynes - 1 Dark Money  Outs: 2 Buddy Bob

 

6.LØP - V5-3 - YOUNGLINE LØP - 1100 DT

Asaks Ambition imponerte med seier på Øvrevoll torsdag. Er normalt like god på sprint, og sammen med Lopez er seierssjansen stor. Vi garderer kun med DJ's Dream, som tar teten. En dag holder det nok helt til mål. Guess Who spurtet voldsomt sist, men ser best ut på gress. Det er flere i feltet som liker sprint og sand, men Asaks Ambition er ikke lett å bryne seg på om høsten.

Tips: 10 Asaks Ambition - 4 DJ's Dream - 8 Black Million  Outs: 1 Guess Who

 

7.LØP - V5-4 - YOU NEVER KNOW LØP - 1730 GRESS

Vi trenger en banker i V5 og prøver med Dancewithastranger. Underlag og distanse ser ut til å passe perfekt. Backcountry gikk et flott løp torsdag, men 1730 meter føler vi er i lengste laget. Busybeingfabulous går jevnt bra og er sikkert i nærheten. Palermo er knallgod på sitt beste, men vi føler oss usikre på hvordan det står til med formen. Fil Rouge imponerte med seier torsdag, men har gått aller best på sand i år.

Tips: 3 Dancewithastranger - 1 Backcountry - 5 Busybeingfabulous  Outs: 6 Palermo

 

8.LØP - V5-5 - ØVREVOLL HESTEEIERFORENING KLOKKELØP - 1750 DT

Klokkeløpet er åpent. Bluedressed er sparsomt startet, nærmer seg en seier snart. Oui Je Veux trodde vi på sist, da gikk det ikke så bra. Eddie Riff kan gi Kaia Ingolfsland fine poeng, men å vinne virker alt annet enn enkelt. Mange av hestene er ustabile, og det gjør det ekstra vrient å tippe.

Tips: 9 Bluedressed - 7 Oui Je Veux - 8 J W Delight  Outs: 2 Eddie Riff

 

V4-forslag kr 576:

 

1.avd: 2-1-6-5

2.avd: 3-7

3.avd: 1-4-6

4.avd: Alle 12

 

V5-forslag kr 720

 

1.avd: Alle 12

2.avd: 6-4-2

3.avd: 10-4

4.avd: 3 Dancewithastranger

5.avd: Alle 10

 

DD-forslag 12 rekker:

 

1.avd: 1 Ocho Rios

2.avd: Alle 12