Full fart i galoppen

Skrevet av Birger Christensen,  10.04.2018
Artikkelbilde
Bilde Malene Nilssen www.malenefoto.com

Galoppen i Skandinavia har ligget i dvale i vinter. Men nå har våren fått overtaket på vinteren. Sist onsdag åpnet Jägersro med en kjapp lunsjomgang, og nå går det slag i slag utover våren. På Øvrevoll ligger det mer snø enn vanlig når vi nærmer oss midten av april, men banen ser ut til å bli bra til åpning neste torsdag.

Vi har laget en liten oversikt over hva som skal skje de to neste ukene. Vel møtt til sesongen 2018.

 

I går var det anmeldelser til Øvrevolls åpningsdag neste torsdag. Det er klart flere hester meldt enn til første løpsdag de siste årene, og det er jo positivt.

 

Onsdag 11/4: Lunsjløp på Jägersro med V4 og V5.

 

Fredag 13/4: Starterklæring til Øvrevoll til åpningen 19/4.

 

Lørdag 14/4: Kick off  på Derbystuen kl13.00. Trenere vil være til stede, og de vil orientere om håp og forventninger rundt årets sesong. Det vil også være mulig å følge løpene fra Aintree med Grand National som høydepunktet.

 

Søndag 15/4: Endelig åpning på Bro Park. Ni løpsdager er blitt avlyst, men nå ser det fint ut. Det er ti galoppløp og seks ponniløp, så det blir en åpning med smell.

 

Onsdag 18/4: Lunsjløp på Jägersro. Scania Mile er et flott hoppeløp, hvor Appelina fra Wido Neuroths stall møter blant annet Mrs Loreen.

 

Torsdag 19/4: Vi møtes på Øvrevoll til sesongstart.

 

Lørdag 21/4: Åpning på Klampenborg. Det har vært mer vinter enn normalt i Danmark, men vi håper gresset blir klart tilløp. Dessverre ser det ikke ut til at det blir spill fra Norge, men det jobbes med å få til en ordning.

 

Søndag 22/4: Lunsjrunde på Bro Park. Nå er sesongen utvilsomt i gang for oss som er glad i skandinavisk galopp.