Knallstart av Cathrine

Skrevet av Birger Christensen,  19.04.2018
Artikkelbilde
Layton og Fast And Furious ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Cathrine Erichsen og jockey Sandro De Paiva innledet sesongen 2018 på beste måte. Som i fjor ble det seier i det aller første løpet, og hennes duo sørget for en sterk dobbel. I løpet etter tok to debutanter første og tredje fra samme stall.

Shantou ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Layton fulgte opp Lady on Ice fra i fjor, begge eid av IKC Racing. Fast and Furious var soleklar toer, og duoen så godt forberedt ut. Minst like mye imponerte debutanten Shantou, og allerede da var Cathrine, Sandro og IKC Racing kveldens navn.

- Vi har vært fornøyd med hvordan hestene har jobbet, men utrolig deilig å få bekreftelsen på at det fungerer i løp, kunne Cathrine konstatere.

Gideon @hesteguiden.com/rogersvalsrød

En flott start hadde også Stall Neuroth. Daring Thea var god toer, før Wido og Jan-Erik fikset en sterk dobbel i innledningen av V5. Først ut var Gideon, etterfulgt av Mustajjid. Beskjeden innledning fulgt opp av en sterk spurt ga to solide seire, og Jan-Eriks styrke var helt klart et solid våpen. Gideon hadde kun startet to ganger på sand før i karrieren, nå kom den første seieren på det underlaget. Wido starter for øvrig Appelé Amour og Pas de Secrets lørdag når Klampenborg åpner sine porter for i år.

Mustajjid ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Anna til hundre

Free Fallin ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Anna Pilroth avsluttet fjoråret med 99 seire totalt på Øvrevoll. Da Free Fallin ledet fra start til mål, kom nummer 100. Anna er en meget dyktig allround jockey, som sjelden rir et dårlig ritt. Vi gratulerer med de første 100, det blir fort mange flere. 

- Får håpe jeg har lært såpass mye, at det går raskere til 200, sa en fornøyd Anna. Hun tok for øvrig seier nummer 101, da Cool Kid vant V4-finalen. Gina Mathisen var litt usikker på distansen, men det gikk flott. De som satset på Anna i DD-spillet, kunne gange innsatsen med 157!

Cool Kid ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

IKC Fiction ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Tina Smith har innledet sin profesjonelle trenerkarriere, året startet på beste måte. IKC Fiction lå pent plassert, og da Alan Wallace satte inn støtet, var det raskt avgjort.

 

På datoen 19/4 ble trippelen 1-9-4, så de som spiller på dato hadde et forsprang. Favilla fikk en dårligere start enn hun pleier, men Didrik Finnbråten ble ikke stresset. I god tid før mål var Favilla først, en hest Wera Torgersen har gjort et flott arbeid med.

Favilla ©hesteguiden.com/rogersvalsrød