Øvrevoll Galopp og Stabæk Fotball fortsetter samarbeidet i 2018

06.04.2018
Artikkelbilde
Jon Inge Høiland og Esben Hansen

To av Bærums største kulturbærere og merkevarer ønsker fortsatt å hjelpe hverandre med å få Bærums befolkning ut for å oppleve idrett live der det skjer

Stabæk Fotball og Øvrevoll Galopp fortsetter sitt samarbeid også i 2018.

'Det var jo jeg som inngikk avtalen på vegne av Stabæk Fotball siste gang, så det gleder meg at også Jon Inge ser nytten av dette og ønsker å fortsette samarbeidet nå som han er blitt sjefen på Nadderud' smiler Esben. 'Jeg har gått en god skole vet du', gliser Høiland.

'Det at to sterke kulturbærere og merkevarer i Bærum samarbeider, ser jeg på som både naturlig og en vinn-vinn', fortsetter Høiland. 'Vi jobber med de samme utfordringene og mulighetene. Nemlig å få alle til å komme på arrangement i vårt nærområdet. Det å få folk til å oppleve stemningen og trøkket der og da. Live!', avslutter Høiland.

'Deler den', sier Hansen. 'I tillegg er det viktig med tilstedeværelse, for begge partner, på hverandres arena. Vi skal gjøre hva vi kan for å sende alle som er på Øvrevoll ned og bort bakken slik at vi fyller Nadderud og så håper jeg Høiland & Co klarer å sende et stk utsolgt Nadderud til Øvrevoll i retur. Det blir omtrent en halv Derbydag og vi lover å vise frem stor underholdning hos oss også'. 

Da håper vi alle som er glade i hest og Øvrevoll tar turen innom Nadderud for å se på både Chixa og herrene som starter opp sine hjemmesesonger hhv lørdag 14. april og søndag 15. april. Og så håper vi alle som er glade i Stabæk Fotball legger turen innom Øvrevoll Galopp.