Programtips 26. april

Skrevet av Birger Christensen,  23.04.2018
Artikkelbilde
Favilla @hesteguiden.com/rogersvalsrød

Onsdag er det lunsj på Bro Park, etterfulgt av årets andre løpsdag på Øvrevoll torsdag kveld. Klampenborg lørdag ser fortsatt ut til å gå uten spill fra Norge. Men søndag skal det spilles til Jägersro, årets første stordag med flere norske hester. Vi kommer tilbake til denne dagen litt senere i uka.

1,LØP - BLUE BADGE LØP - 1100 DT

 

Et ganske åpent løp. Denico seiret første gang ut i fjor, og selskapet er ikke verre enn at det kan bli seier direkte også i år. Dark Money avsluttet fint på åpningsdagen, kan fort vinne som eneste treåring. Reckless slet mye i fjor, viste på åpningsdagen at hun skal kunne hevde seg i klassen. Ponita er ute i billig selskap, er ofte hakket hvassere på gress.

 

Tips: 1 Denico - 5 Dark Money - 4 Ponita  Outs: 2 Reckless

 

2.LØP - V5-1 - MAIDENLØP - 1600 DT

 

Det er ikke så ofte at vi går rett på en ustartet hest. Men Cathrine Erichsen har form på stallen, og rapportene på Duca di Como er meget solide. Sir Zelmer gikk et par greie løp i fjor, vi tror han er på trippelen her. Marrington Twist er nok brukbart med, mens Eyecatching også blir spennende å følge.

 

Tips: 1 Duca di Como - 10 Sir Zelmer - 6 Marrington Twist  Outs: 5 Eyecatching

 

3.LØP - V5-2 - BORN TO WIN LØP - 1750 DT

 

Flere spørsmålstegn i dette løpet. Tenango gikk klart godkjent på åpningsdagen, løp i kroppen kan være den fordelen han trenger. Kildare og Queens avsluttet fjoråret bra, mens Dickie Dickens forsvarer formtall 82 på sitt beste. Nastenka gikk løp til rett over nyttår i Frankrike, mens det går mot året siden siste start for Marshall Runner.

 

Tips: 3 Tenango - 5 Kildare - 2 Queens  Outs: 6 Dickie Dickens

 

4.LØP - V5-3 - V4-1 - BLUE BABE LØP - 2400 DT

 

Vrient. Golden Gin Tric vant to løp på Øvrevoll i fjor, men er ikke helt til å stole på. Cool Kid var god for en uke siden, vi er ikke sikre på om 2400 meter er det rette. Qui Je Veux og Eddie Riff kan mye mer enn sist torsdag, løpet i kroppen kan ha gjort godt. Seven Senses og Niesque har litt fart, men tviler litt på om distansen passer.

 

Tips: 3 Golden Gin Tric - 5 Cool Kid - 4 Eddie Riff  Outs: 6 Oui Je Veux

 

 

5.LØP - V5-4 - V4-2 - BOLD LIGHT LØP - 2400 DT

 

Favilla ble først i fjor til to seire på Øvrevoll. Hun gikk et strålende løp sist, og en liknende innsats gir fort en ny seier. Queens Delight viste fine takter i samme løp som Favilla, holdt lenge. Etter noen svake løp var Twisted strålende i siste start i fjor. Sound of Silence vant i fjor på samme distanse og underlag, trenger kanskje et løp i kroppen.

 

Tips: 8 Favilla - 6 Queens Delight - 7 Sound of Silence  Outs: 1 Twisted

 

6.LØP - V5-5 - V4-3 - DD-1 - BEBETO LØP - 1100 DT

 

IKC Fiction imponerte med en sikker seier sist torsdag. Blir favoritt på den prestasjonen. Barny og Priceless avsluttet begge  flott i det samme løpet, og de kommer sikkert fort bakfra igjen. Rock Dancer var mye betrodd sist, vinner kanskje nå i stedet. Martini er spennende, for Hellgren har hestene i form.

 

Tips: 3 IKC Fiction - 5 Barny - 4 Priceless  Outs: 2 Rock Dancer

 

7.LØP - V4-4 - DD-2 - BIGHORN STYLE LØP - 1600 DT

 

V4-spillet avsluttes med en skikkelig nøtt. Her anbefaler vi bred gardering. Fredde skuffet i årsdebuten, men går bra i trening. Vi synes han fortjener en ny sjanse. April Fool vant femløp i fjor, det var det kun Calcaterre som matchet. Elusive Thought vant i årsdebuten i fjor, kanskje gjør han det samme i år. Vi synes treåringene La Ultima og Princess Jessica er spennende. Begge var litt ujevne som toåringer, men meget bra på sitt beste.

 

Tips: 7 Fredde - 3 April Fool - 10 Elusive Thought  Outs: 9 La Ultima

 

V5-forslag kr 324

 

1.avd: 1 Duca di Como

2.avd: Alle 6

3.avd: Alle 6

4.avd: 8 Favilla

5.avd: Alle 9

 

V4-forslag kr 480

 

1.avd: 3-5-6-4

2.avd: 8 Favilla

3.avd: 3-5-2-4-8

4.avd: Alle 12

 

DD-forslag 10 rekker:

 

1.avd: 3-5

2.avd: 7-3-9-10-8