Trio med doble vinnere

Skrevet av Birger Christensen,  26.04.2018
Artikkelbilde
IKC Fiction ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Tina Smith, Gina Mathisen og Wera Torgersen vant med IKC Fiction, Cool Kid og Favilla på åpningsdagen. Trioen var ikke snauere enn at de vant med de samme hestene på nytt, og Tina tok også med seg en triumf på Reckless.

Reckless ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.- Det har gått over all forventning, så det er veldig moro. Det inspirerer til videre satsing, sa Tina, som har laget god reklame for seg selv.

Både Gina og Wera holder til i Vestfold. Cool Kid var overlegen over 2400 meter.

Cool Kid ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

- Han har brukt en del tid på å "finne seg sjæl". Det er veldig artig at det går så bra i starten, sa Norges fremste amatørtrener.

Favilla ©hesteguiden.com/rogersvalsrød

- Favilla gjør som hun vil. Synes at det ble litt langt frem, men desto morsommere når det gikk bra, sa Wera. Hun har to starter så langt i år, og det er endt med to seire.

Duca Di Como ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Den suverent beste firbente prestasjonen viste Duca di Como. Seieren i debuten kaller vi ren utklassing.

- Han er utvilsomt et stort talent, og det blir spennende å se ham mot de beste i årgangen. Nå var han opptatt av mye annet under løpet, men det vokser han nok av seg, tenkte Cathrine. Sandro de Paiva har fått en fin start på sesongen med tre seire.

Tenango ©hesteguiden.com/rogersvalsrød

Verken Are Hyldmo eller Carlos Lopez vant løp på åpningsdagen. Det rettet begge på da Tenango seiret mot gode milere. Dickie Dickens tok som ventet teten, men det var stallkameratene Tenango og Nastenka som tok en dobbel. Sistnevnte eies av Kim Fangen, som også opplevde at treårige Lillemann tok en flott annenplass i debuten bak Duca di Como.

Kveldens siste vinner ble Contador i trening hos Hallvard Soma. Carlos Lopez ble dermed dobbeltvinner. Enda skarpere var Alan Wallace med tre flotte seire. Anna Pilroth tok sin tre gevinst for året på ryggen av Cool Kid.

Contador ©hesteguiden.com/rogersvalsrød