Øvrevoll Galopp AS har ansatt driftssjef

Skrevet av Thomas Gjelsås,  13.12.2018
Artikkelbilde
Fredrik Frøland er ansatt som driftssjef på Øvrevoll. Han begynner i stillingen 3. januar.

Øvrevoll Galopp AS søkte i høst etter driftssjef og det har vært stor interesse rundt stillingen. Etter en god prosess er vi veldig glad for at Fredrik Frøland valgte å takke ja til jobben. Han har blant annet bred erfaring innen bygg og håndverkerfaget, i tillegg til solid lederfaring.

Fredrik er 36 år gammel og har bred teknisk forståelse på flere områder innen bygg og anlegg. Han har også relevant erfaring gjennom personalledelse, kundeoppfølging og budsjettarbeid med resultatansvar. Frøland er vant til høy servicegrad mot kunder og er godt kjent med konseptutvikling og ledelse/gjennomføring av større prosjekter.

Fredrik har fagbrev som tømrer og har diverse kurs på forskjellig nivå, og gjennom flere år i Forsvaret har han bygd/vedlikeholdt baser i Afghanistan og Chad i Afrika.

Fredrik Frøland tiltrer stillingen på Øvrevoll 3. januar 2019. Han vil få ansvaret for banemannskapet og vil bli en meget viktig ressurs. Driftssjefen vil få ansvar for hele anlegget, inkludert bygningsmasse som består av staller, administrasjonsbygninger m.m. Herunder også maskinpark. René Naustdal forblir baneansvarlig med ansvar for gress- og sandbanen.

Vi gleder oss til å få Fredrik Frøland med på laget og håper alle tar han godt i mot.