Øvrevoll Galopp inngår samarbeid med Rolf Ottesen AS

05.02.2018
Artikkelbilde
Affen og Esben

Rolf Ottesen har signert samarbeidsavtale og blir Leverandørpartner hos Øvrevoll Galopp i 2018.

 

Rolf Ottesen AS er et trykkeri som har blant de beste og raskeste trykkmaskinene på markedet. De er ledende på trykkvalitet og fargegjengivelse. Rolf Ottesen AS har også flere løsninger for digitaltrykk og kan levere produkter med god kvalitet, raskt og rimelig. Digitaltrykk er den mest økonomiske trykkmetoden når man ønsker mindre opplag.

Alf Mogens Lund, eller ‘Affen’ som han kalles, har på vegne av Rolf Ottesen inngått en samarbeidsavtale med Øvrevoll Galopp for trykksaker i 2018. ‘Jeg har blitt kjent med selskapet Rolf Ottesen, og Affen spesielt, gjennom deres samarbeid med Stabæk Fotball gjennom mange år’, forteller Esben Hansen. ‘De er fleksible, effektive og serviceinnstilte til fingerspissen og så er det veldig flott å ha en dedikert person som Affen som alltid følger opp’, fortsetter Hansen.

‘Hyggelig å høre det’, sier Affen, ‘og så skal vi være gode på pris i tillegg’, smiler han. ‘Det kan jeg bekrefte. Vi kjørte en runde med forespørsel til tre forskjellige aktører og Rolf Ottesen kom best ut på alle de parameterne vi la til grunn, inkludert pris’.

‘Vi lager en del løpsprogram og annet eksponeringsmateriell gjennom året. Vår første leveranse, som er 2018 sesongplakater, har akkurat kommet inn døren.’

’Vi gleder oss veldig til samarbeidet’ avslutter de begge to, etter å ha signert på avtalen.


RO logo