Pizza & Kina Expressen flytter inn på Øvrevoll

21.02.2018
Artikkelbilde
Esben Hansen og Christopher Skjøthaug

Pizza & Kina Expressen flytter sin Røa avdeling til Øvrevoll, og inn i hovedtribunen hos Øvrevoll Galopp.

Pizza & Kina Expressen lager og serverer mat i hovedkategoreiene pizza og kinaretter, men kan i tillegg tilby orientalske og meksikanske retter, samt desserter og mineralvann. Man kan enten hente maten på Øvrevoll eller få den levert hjem i løpet av 45 minutter.

I tillegg til ny hente/kjøre avdeling på Øvrevoll går driftsselskapet Express Mat AS, som er franchisegiver og kjedekontor for Pizza & Kina Expressen, inn og blir Leverandørpartner hos Øvrevoll Galopp.

Christopher Skjøthaug, markedssjef hos Express Mat, er veldig fornøyd med både de nye lokalene og samarbeidsavtalen som er inngått. ‘Vi kommer fra et sentralt sted like ved Røa krysset, men det var litt utfordring med parkering for hentende kunder’. ‘Her er det mer enn nok med parkering og vi har fått tilgang til et stort, lyst og bra kjøkken’, forteller Skjøthaug. ‘Vi har mange bedriftskunder som vi kjører mat til og logistikken til disse blir bare bedre av å ligge her på Øvrevoll’, forteller Skjøthaug.

Esben Hansen, som har inngått avtalen med både lokalavdelingen og hovedkontoret, er veldig fornøyd med å få på plass en leietaker som kan tilby nærmiljøet rask og god mat i en travel hverdag. ‘Jeg håper dette blir en vinn-vinn situasjon for begge parter, hvor vi kan fortelle om Pizza & Kina Expressen sin meny og de kan fortelle om når vi har løpsdager’, forteller Hansen. ‘Og så drømmer jeg om at vi sammen kan utvikle en egen Øvrevoll Pizza. Den må ha ruccoalasalat på toppen, som en identifikator på den flotte gressbanen vi har liggende her’, smiler Esben.

Kanskje du vil fortelle hvordan folk kan få tak i mat Christopher ?. ‘Ja det er enkelt. Det er bare å ringe 22 22 22 22 og menyen finner dere på www.22222222.no. Det burde man klare å huske’, smiler han.