XLP BLIR LEVERANDØR HOS Øvrevoll Galopp

13.02.2018
Artikkelbilde
Rune Larsen og Esben Hansen

XLP-Extra Large Print har signert Leverandørpartner avtale med Øvrevoll Galopp og skal bistå med all eksponering på Øvrevoll i 2018.

 

Extra Large Print er et av Norges ledende printhus med over 15 års erfaring og holder hus i Telenor Arena. De er spesialister på digitaltrykk av store formater og hjelper sine kunder med å synliggjøre budskap innendørs og utendørs. De produserer alt selv og printer fasadeseil, bannere, lyskasseprint, messevegger, pressevegger, scenetepper, tapet, rollups, beachflagg, logoflagg, bilfolie, vindsfolie, gulvfolie, skilt og bilder mm.

‘Vi er veldig glade for å få med oss XLP på laget’, forteller Esben. ‘De første tegn på samarbeidet vil snart bli synlig på området og det er deilig med en effektiv og løsningsorientert partner, som i tillegg leverer til hyggelige priser. Spesielt til andre partnere’, smiler Hansen.

‘For oss er Nettverk viktig for å nå ut til nye og eksisterende kunder’. ‘I tillegg har vi en ansatt i Wenche Dalen, som er over gjennomsnittlig interessert i hestesporten’, forteller Niels-Henrik, daglig leder i XLP som har inngått avtalen med Øvrevoll Galopp.

‘Vi har som mål å synliggjøre, både oss selv, og våre partnere litt mer fremover og da er det viktig å ha med seg en partner som kan dette faget. De er gode, både på sparring, ideer og ikke minst utførelse på alle typer materialer’, forteller Esben. ‘Rune Larsen er en tryllekunstner på design og oppsett’, avslutter Esben. ‘Og vi gleder seg til å ta fatt på flere jobber for Øvrevoll, deres partnere og andre som ønsker å brukes oss’, smiler Rune Larsen.