Ny løpsdagspartner hos Øvrevoll Galopp

Skrevet av Øvrevoll Galopp,  17.01.2018
Artikkelbilde
Øyvind Sandvik og Esben Hansen

Qualified Professionals med daglig leder Øyvind Sandvik blir Løpdagspartner hos Øvrevoll Galopp.

Det er en glede å starte våre partnerpresentasjoner med Qualified Professionals. De jobber med rekrutteringsløsninger til høyere stillinger innenfor Økonomi & Regnskap, Salg & Marked, Engineering, IT og HR.

Øvrevoll Galopp var på besøk, i deres lokaler på Aker Brygge, i forbindelse med signering av samarbeidsavtalen som gjør Qualified Professionals til Løpdagspartner i 2018. Daglig leder, Øyvind Sandvik er fornøyd og gleder seg til samarbeidet.

Hvorfor har dere inngått et samarbeid med Øvrevoll Galopp i 2018 Sandvik ?

Vi jobber i en bransje hvor nettverk er viktig og nå presenterte Øvrevoll Galopp en løsning vi har tro på og gleder oss til å bli en del av. Vi kan bruke dette samarbeidet ovenfor eksisterende kunder og så håper vi det vil skaffe oss flere kunder. Det blir flere spennende treffpunkter gjennom 2018 som vi skal bruke godt.

Esben Hansen, som har inngått avtalen, forteller at det var en morsom og spennende prosess. ‘Det var nesten som å være på et jobbintervju, og den prosessen kan jo Øyvind utmerket godt’. ‘Han kjørte på med alle mulige spørsmål i begynnelsen for å sjekke ut både meg og konseptet. Det var en annerledes og morsom måte å innlede et samarbeid på’, forteller Esben.

‘Vi er opptatt av å skape resultater for våre kunder og da må vi alltid ha fokus på behov og forståelse av deres virksomhet’, smiler Øyvind. ‘Visste du at alle våre rådgivere er DNV-sertifiserte ?, spør han

‘Vi gleder oss til å få Qualified Professionals med på laget. De representerer en bransje som signaliserer og viser hvor viktig et nettverk er. Det er den veien vi ønsker å gå’, avslutter Esben.

Mer informasjon om Qualified Professionals finner dere på; https://www.q-p.no/