Ciccarelli sprintet fort

Skrevet av Birger Christensen,  04.07.2018
Artikkelbilde
Ciccarelli ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Ciccarelli vant sist torsdag, og nå kom det en ny seier for den raske sprinteren. Nærmest fulgte Martini, som gikk et nytt flott løp etter starttap. Nå har Ciccarelli tre strake seire, og han kan være med i striden om årets mestseirende. Ulrika Holmquist vant denne gang og har ridd i to av seierne.

- Jeg er veldig fornøyd med hvordan Ulrika har løst oppgaven, hun er flink. En rask sommerbane passer nok Ciccarelli veldig godt, oppsummerte trener Hallvard Soma.

Nastenka ©hesteguiden.com/rogersvalsrød

Nastenka startet sesongen med fine løp på sandbanen. Så kom det to løp på gresset, som ikke var like bra. Men trener Are Hyldmo var likevel ganske positiv.

- Tenkte at denne distansen passet bedre, samt at innersving ville være gunstig. Det klaffet i alle fall bra nå, sa Are. Han var ute for et stygt uhell for et par uker siden, da han ble sparket i kjeven.

-Det går fremover og jeg kan endelig snakke igjen. Men det går mest i suppe, sa Are. Sandro de Paiva red et godt ritt i en spennende finish på sistevalget.

My Cup Of Tea ©hesteguiden.com

Som Ciccarelli gjorde i første løp, gjentok My Cup of Tea seieren fra sist torsdag. Hoppa var 12 ganger til start i fjor uten å være på trippel, nå er det to seire, tre annen og en tredje på seks starter i år. Vinneren trenes av Henrik Engblom.

- Jeg er veldig glad for å få sjansen, og seieren ble sikker, sa Willa Synøve M Schou etter seieren. Willa rir bra og svarer godt for seg i vinnerpaddocken. Og det er ingen tvil om at hun er favoritt til å bli årets champion blant amatørene.

Crossroad Blues ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Tre gode norske treåringer kjempet om seieren i V5-finalen. Crossroad Blues kom frem 200 før mål og så klar ut, men Muy Sereno og Cool as Ice var ikke mye bak. Favoritten holdt dog unna til seier.

- Det gikk fort fra start, og han trengte litt tid på å komme i siget. Nå sikter vi mot Lyches Minneløp, og det tror jeg kan passe fint, sa Are Hyldmo etter sin andre dagsseier. Elione Chaves var vinnende jockey.

Foxcatcher ©hesteguiden.com/rogersvalsrød

Bare det blir litt tempo, er det ofte morsomt å se på løp med få hester. Nå ble det et artig løp hvor fire av de fem startende var involvert i striden. Og best i finishen var uten tvil Foxcatcher. Alan Wallace satt iskald, og da han satte fart, ble seieren fort sikker.

- Synes Foxcatcher hadde et fint løp her. Hun brukte litt tid på å finne bena sine, men det gikk fort på slutten, sa trener Annike Bye Hansen.

Tool Box Carlras ©hesteguiden.com/rogersvalsrød.

Ina Veronika Toverud var tålmodig og satte inn støtet på rett tid i V4-finalen på Tool Box Carlras. Han var knapt slått på Øvrevoll for tre uker siden, men nå kom seieren. Helle Christensen trener vinneren i Danmark. Ina har sammen med lærling Kaja Sofie Ingolfsland herjet i Ole Larsen Young Riders Championship.

Backcountry ©hesteguiden.com/rogersvalsrød

Backcountry er en fantastisk galoppør. Startet sesongen 2017 på formtall 75, nå beseiret han Annike Bye Hansens duo Majestic Max og Captain America til tross for at formtallet var 90.

- Han blir bare bedre og bedre, et eventyr, sa Nathalie Mortensen. Neste oppgave blir sprintløpet på den svenske Derbydagen, og dit skal også Captain America.

Dagens lunsjløp kan du som alltid se i reprise her.