Dobbel jackpot!

Skrevet av Birger Christensen,  31.07.2018
Artikkelbilde
Stor pott på Øvrevoll torsdag!

For andre gang i V65-historien på Øvrevoll får vi dobbel jackpot kommende torsdag. 732 277 kroner ligger klare som påplussing for de spillerne som klarer seks rette.

Jackpot får vi på Øvrevoll med jevne mellomrom. Men dobbel jackpot er noe aldeles ekstra. 5. juni og 12. juni i 2014 ble V65-rebusen for vanskelig for spillerne, og det ble Klondyke-stemning på galoppbanen torsdag 19. juni. Over 2.8 millioner stoppet V65-omsetningen på, "Alle" skulle ha en V65-bong, og nå håper vi på en tilsvarende situasjon. Tilbudene er blitt flere på fire år, men det bør passere to millioner, synes vi.

Ti ganger i år er det blitt arrangert V65 på Øvrevoll i år. Tre ganger har utbetalingen stoppet på mellom 2- og 3 000 kroner, de øvrige syv har det vært svært krevende. Fire ganger jackpot, en gang "kassa" og to ganger hvor henholdsvis tre og fem spillere har løst floken. I intervallet 2 379 og 71 259 kroner har ikke utbetalingen havnet en eneste gang i år, men det tror vi den gjør torsdag. Det er akkurat passe vanskelig, og i våre øyne en fin blanding av oversiktlige og vanskelige løp.

Et ganske enkelt regnestykke gjelder torsdag. Med en V65-omsetning på 2,4 millioner, blir det mer enn en dobling for seks rette. Vi regner med at folk kjenner sin besøkelsestid.

Du kan laste ned torsdagens program her.