Icecapada best igjen

Skrevet av Thomas Gjelsås,  19.06.2018
Artikkelbilde
Icecapada imponerte igjen da hun vant Taittinger Bloomers Vase (L) i Stockholm

Mandagens storløp i Stockholm bød på mange imponerende prestasjoner. I Taittinger Bloomers Vase (L) vant Icecapada etter en herlig duell med Appelina. Den flotte hoppen til Stalle Bonne Nuit har en egen evne til å avgjøre løpene til sin fordel. Carlos Lopez red henne inn til en ny triumf for trener Niels Petersen. Seieren var verdt hele 300.000 sek.

Broren Hurricane Red (samme mor) ville ikke være dårligere. Han vant Stockholm Stora Pris (Gr3) foran tre Petersen-hester. Busybeingfabulous var toer, Our Last Summer ble nummer tre og Spitzbergen løp til fjerdeplass. Vinneren fikk med seg hele 700.000 sek.

I Svenskt 1000 Guineas hadde Cathrine Erichsen god suksess med Step´s Divine som ble nummer to og Shantou som ble nummer tre. Løpet ble vunnet av Bent Olsen-trente Queen Estoril.

Flere av våre beste hester var til start i Stockholm. Plasseringsmessig trekker vi også frem Niels Petersen-trente Viscount Barfield som ble nummer to i Listed-løpet Zawawi Vårsprint, kun slått av overraselsen Ambiance, mens det ble for langt frem for Captain America denne gang.