Øvrevoll Galopp har signert ny partneravtale på aller øverste nivå

21.06.2018
Artikkelbilde
Hometjern Invest og Selmer Holding blir laugpartner hos Øvrevoll Galopp

Holmetjern Invest og Selmer Holding har signert avtale med Øvrevoll Galopp på øverste nivå og blir Laugpartner

Det er med stor glede vi kan annonsere at vi har inngått avtale med Holmetjern Invest og Selmer Holding på vårt høyeste nivå i partnerstrukturen. ‘Det å få på plass slike partnere er viktig for utviklingen av Øvrevoll sin fremtid. Dette er en merkedag’, forteller Esben Hansen som har inngått avtalen på vegne av Øvrevoll. ‘Når man jobber med partnere på dette nivået, så tar det ofte litt tid, og det skal det gjøre. På dette nivået ønsker og trenger vi partnere som brenner for hestesporten, galoppen og Øvrevoll som området. Vi ønsker partnere som kan og vil være med på å utvikle både sporten og området. Det har vi funnet her. Både i selskapene og personen bak selskapene.’, fortsetter Hansen. 

Kolbjørn Selmer er over gjennomsnittlig engasjert i sporten og er bl.a med på den tidligere galoppstjernen og nå avlshingsten Giant Sandman i tillegg til racehestene Icecapada, Spitzbergen og Nordic Defence. ‘Det har vært veldig morsomt og hyggelig å jobbe med Kolbjørn for å se hvordan vi kunne komme i mål. Med partnere på dette nivået er det viktig å bli godt kjent med personene bak selskapet også. Det har vært en glede’, forteller Esben. 

‘Mange har sikkert fått med seg hans engasjement for galoppen, men jeg er ikke sikker på om like mange vet at han har ‘World Speed Record Class1’. Han er altså den personen som har kjørt en Offshore båt raskest i hele verden’, smiler Hansen. ‘Han er et skikkelig konkurranse menneske som vet at gode resultater kommer basert på detaljer, god planlegging og hard innsats. Ikke ulikt det som må til for å få frem vinnerhester.’ 

Selmer Holding og Holmetjern Invest er management-, investerings- og utviklingsselskaper med hovedkontor i Trondheim. Disse selskapene er eid av Snowy Invest, Singsaker Eiendom og Selmer Holding. Deres virksomhet er hovedsakelig innen Eiendom-, industri- og finansielle investeringer.

På eiendomssiden, som inneholder ca 4.500 enheter boligeiendom, noe næring og industrieiendom, er geografisk spredt i Nordland, Trøndelag, Akershus, Østfold, Vestfold, Buskerud og Sverige.

Industrisegmentet drives i hovedsak i Trøndelag og Vestfold med underavdelinger i bl a Thailand og Brasil.

Selskapet er også medeier i Finansforetaket MCA. 

‘Vi ønsker å bruke dette engasjementet inn mot våre venner og forretningsforbindelser, primært i Oslo’, forteller Kolbjørn Selmer. I tillegg inviterer vi med oss en del tilreisende gjester til stordager som f.eks Derbydagen. ‘Øvrevoll som bane og sted er en flott arena for å samle kunder og bekjente og den eneste plassen i Norge hvor man kan oppleve denne fantastiske verdenssporten. Vi gleder oss til å ta del i utviklingen på Øvrevoll og er veldig glade for at vi er kommet i mål med avtalen.’, avslutter Selmer. 

‘Jeg kan bare stemme i’, sier Esben. ‘ Dette er en merkedag for oss på Øvrevoll og vi kunne ikke fått en bedre første partner på dette nivået. Nå er det viktig å bruke dette samarbeidet på en god og riktig måte samt jobbe hardt videre med andre partnere og muligheter. Vi skal jobbe mot å skape et godt nettverk av partner som ser nytten av å være i samme nettverk. Vi er på god vei og gleder oss til fortsettelsen. Både med Selmer Holding og Holmetjern Invest, samt nye partnere’, avslutter Esben