Nedtellingen er i gang. Det nærmer seg sesongstart!

26.02.2018
Artikkelbilde

Det er mindre enn to måneder igjen til sesongstart og det begynner å krible litt ekstra i kroppen hos mange av oss. Akkurat nå er det veldig mye snø på Øvrevoll, men vi vet av erfaring at så fort varmen skrus på forsvinner snøen fort. Hestene på banen ser i alle fall ut til å trives med snø og vi har sett mange glade firbeinte ute på gressbanen.

Det er mange aktiviteter under planlegging. Lørdag 14. april arrangerer vi «kick off» i Derbystuen (nybygget). Der får du informasjon om sesongplan, intervjuer med trenere og status rundt stallene før sesongstart. Og selvsagt er det tilgang på mat, drikke og i tillegg visning av engelsk Grand National i etterkant. Dette arrangementet erstatter den ordinære stallrunden og alle er velkommen.

 

Vi er i startgropa med å utvide vårt rekrutteringsarbeid på den sportslige fronten. Sammen med NoARK og trenerforeningen lanserer vi tre kurs med Fredrik Johansson. Han har hatt stor suksess med sitt opplegg i Sverige det siste året og endelig kommer mannen som har vunnet alt også til Øvrevoll. Dette er en unik sjanse for alle ryttere og første dato er 5. april. I tillegg har Jan-Erik Neuroth sagt seg villig til å bidra gjennom årets sesong og det er vi veldig takknemlige for. Våre treningshester vil dessuten være tilgjengelige på utvalgte hestearrangement under 2018. Flere nyheter rundt rekrutteringsarbeid vil komme fortløpende.

Det er dessverre få ledige stallplasser på Øvrevoll for tiden. Våre trenere virker til å ha godt med hester på treningslisten og det er meget gledelig. Veldig positivt er det også å se at Yvonne Durant er i ferd med å bygge opp en god base i Skoger. Vi håper å kunne tilby noe mer stallplass også på Øvrevoll om ikke altfor lang tid. Mer informasjon kommer.

Vi har satt i gang et langsiktig arbeid med å forsterke våre arrangementer og få flere folk til å få øynene opp for galoppsporten. Det ble tatt flere grep i 2017 og under årets sesong skal vi etablere en rekke temadager. Det blir både Damenes Aften, Irish Night og Finanskveld for å nevne et lite utvalg. Høydepunktet er selvsagt Derbyweekend 25. og 26. august. Du får mer informasjon om dette på vårt «kick off» lørdag 14. april.

Øvrevoll har etablert en helt ny partnerstruktur mot næringslivet. Flere nye samarbeidspartnere er på vei inn og det vil bli publisert nye presentasjoner på vår hjemmeside og på Facebook hver uke frem mot sesongstart. Salgssjef Esben Hansen har funnet seg godt til rette og jobber også med planer for arrangementer og marked inn mot årets sesong.

Informasjon rundt den sportslige planen for 2018 ble publisert av sportssjef Liv Kristiansen på nyåret. Premiene har fått et betydelig løft og vår målsetting er å kunne ta flere grep som kan stimulere til flere hesteeiere.

På personalsiden vil vi gjerne få takke Hege Jenssen for sin lange fartstid på Øvrevoll. Hege skal nå bli pensjonist og hun har viet store deler av sitt liv til galoppsporten. Marianne Ek vil overta Heges oppgaver i administrasjonen og hun er allerede i full sving med dette.

Det vil komme jevnlige nyhetsbrev nå som sesongen virkelig nærmer seg og vi snart går inn i vårmånedene. Vi gleder oss!