Rent A Tent Partyservice blir Fullblodspartner

22.03.2018
Artikkelbilde

Rent A Tent blir både Fullblodspartner og Leverandørpartner hos Øvrevoll i 2018

Øvrevoll Galopp og Rent A Tent har inngått en 1 + 2 års samarbeidsavtale og begge partner gleder seg til å starte opp. 'Vi håper snøen forsvinner rett etter Påske, så vi blir klare til første løpsdag 19. april og synliggjøring av samarbeidet', forteller Esben.

Rent A Tent Partyservice AS har siden 1993 vært en totalleverandør i utleiebransjen innen telt, dekketøy, porselen, bord, stoler, barer, toaletter og tilbehør. Nå skal de hjelpe Øvrevoll Galopp med telt og annet utstyr i forhåpentligvis flere år fremover.

'Hvorfor har dere ønsket å bli både Fullblodspartner og Leverandørpartner?', spør vi daglig leder og eier Jens Iver Wålen. 'Vi er veldig opptatt av nettverk og verdien dette har for oss. Det er en flott måte å komme i kontakt med nye mennesker og potensielt nye kunder. Øvrevoll har et spennende nedslagsfelt med mange interessante mennesker rundt seg og så jobber de bra med å bygge opp et miljø som vi ønsker å ta del i. Det at vi endte opp med begge avtalene ser vi som en styrke. Vi ønsker å være tilstedet i nettverket hele tiden og samtidig bruke Derby week-end i august som et utstillingsvindu hvor vi leverer teltene Øvrevoll trenger', forteller Jens.

'Nytt av året er et permanent telt på Øvrevoll hvor vi kan gjennomføre ulike arrangementer for kunder og partnere', forteller Esben. 'Jeg har kjent Jens noen år og vet hvor dyktige og fleksible de er. De er store nok, samtidig som de ikke er for store. Og så er Jens en veldig hyggelig kar, som vet å sette kundene i fokus. Jeg har bare gode ord om han'.

'De teltene vi skal benytte på Øvrevoll er ganske romslige og store, men Rent A Tent leverer alle typer telt og i alle størrelser, så hvis noen i Øvrevoll sværen trenger et telt er det bare å kontakte Jens. Det er slik et nettverk skal fungere og jeg håper alle med tilknytning til Øvrevoll også tenker', avslutter Esben

Telt fra Rent A Tent med runde bordTelt fra Rent A Tent med lounge løsning