"Derbyhesten 2020" vises frem torsdag

Skrevet av Thomas Gjelsås,  30.04.2019
Artikkelbilde
Forventningsfull gjeng etter auksjonskjøpet i Doncaster: Geir Kamsvåg, Cathrine Erichsen, Derbyhesten 2020 som foreløpig er navnløs, prinsesse Märtha Louise, Ross Doyle og Peter Doyle.

50 nye eiere har kjøpt andel i "Derbyhesten 2020". Torsdag 2. mai vises den frem i forbindelse med Øvrevolls andre løpsdag.

Det var godt besøk på vår første løpsdag 25. april, og vi håper mange tar turen til Øvrevoll også denne torsdagen. Samtidig som vi åpnet portene til årets galoppsesong, var trener Cathrine Erichsen i Doncaster for å finne "Derbyhesten 2020". Hun fant en flott 2-åring etter hingsten Dawn Approach. Han vant selv 8 løp på 12 starter, og løp inn 11 millioner kroner. 4 av hans seire var i G1-løp. Moren Moody Blue er ustartet, men hennes eneste søster Luminous Eyes har vunnet G3-løp.

Torsdag skal han vises frem for sine eiere og publikum i visningspaddocken, rett etter oppridningsløpet som avvikles kl 18.05. Det vil også bli et par korte intervjuer med trener, eiere og litt om veien videre.

-Vi hadde vel en liste på 20. Så satt vi etterhvert igjen med fire-fem. Denne hesten er et nydelig individ og det blir virkelig spennende! Hesten, som ikke har noe navn foreløpig, kommer til Øvrevoll tirsdag.  Han er altså to år - og vi ønsker jo å kunne vise ham fram på Øvrevoll i løp også som 2-åring, fortalte Cathrine Erichsen rett etter handelen.