Korsbakken blir ny Fullblodspartner hos Øvrevoll Galopp

01.04.2019
Artikkelbilde
Fra v: Arne Korsbakken, Christine Caspersen, Lene Kroken og Esben Hansen

Korsbakken Trading AS importerer og selger kvalitets- og designprodukter til en rekke VVS-forhandlere i hele Norge. Det samsvarer bra med vår visjon om å gjøre hele Norge hekta på galopp.

Det er sikkert mange som har sett Arne Korsbakken på tråkka, uten å vite at det er Arne Korsbakken. Han er ofte til stede, men gjør ikke mye ut av seg. Han studerer hestene, banen, starten, løpet og evaluerer hvordan alt dette samhandler i forhold til resultatene. Ofte i diskusjon med de ulike trenerne. Han er genuint interessert i galopp sporten. Både i Norge og utlandet.

Korsbakken Trading AS har blitt en stor butikk som omsetter for ca 100 millioner med mange dyktige ansatte og det meste selges gjennom kjente VVS-forhandlere. De jobber kontinuerlige for utvikle sitt sortiment av danske, italienske og spanske produsenter, slik at de kan være tidlig ute med nye trender og design.

Nå har Korsbakken Trading valgt å bli en del av Øvrevoll Galopp sitt nettverk med både synlighet og tilstedeværelse gjennom hele 2019. ‘Jeg har en lang historie på Øvrevoll og har både vokst opp og vært med på veldig mye fra jeg var liten gutt’, forteller Arne. ‘Jeg har jobbet i stall, ridd hester, sittet i styret og vært med på det meste. For 50 år siden var jeg faktisk leier for Lord Lark, den gang vår nåværende Konge og Dronning var oppe for å se på sin vinnerhest’, smiler han. ‘Jeg har alltid fulgt nøye med på det som skjer på Øvrevoll og liker den positive vinden som nå blåser over Øvrevoll og nå passet det for oss å bli partner. Vi ønsker å være med på dette og vise oss frem. Så håper vi selvfølgelig at noen av de som er innom Øvrevoll også kommer innom oss, eller våre forhandlere, når de skal pusse opp badet neste gang’, forteller Korsbakken. ‘Jeg har vært innom siden deres og tittet litt, og dere er jo forhandler av et Japansk merke også’, sier Esben som har inngått avtalen med Korsbakken. ‘Merket deres heter Toto. Bare navnet gjorde vel at du bare måtte skaffe deg agenturet’, ler Esben. ‘Ja det kan du si, men de er verdens største produsent av sanitærporselen og det monteres rundt 6000 slike Toto toaletter hver dag i hele verden’, smiler Korsbakken

Vi ønsker Korsbakken Trading velkommen som partner og deres nettside kan dere se her.