Thon Hotels blir ny presenting partner av Norsk Derby

21.03.2019
Artikkelbilde
Kommersiell direktør i Thon Hotels Per Griwell, Esben Hansen og adm dir i Thon Hotels Morten Thorvaldsen

Thon Hotels flytter inn på Øvrevoll og Øvrevoll Galopp sjekker inn på Thon Hotels. Etter en veldig god prosess, hvor begge parter har sett på både ønsker og behov, er det med stor glede vi kan fortelle at vi har landet et samarbeid med Thon Hotels. Thon Hotels blir Øvrevoll Galopp sin nye Derbypartner i 2019, og forhåpentligvis i mange år fremover. Foreløpig har vi inngått et toårig samarbeid med mulighet for forlengelse.

‘Thon Hotels dekker alle våre behov’, forteller Esben, som har inngått avtalen med Adm Dir Morten Thorvaldsen og Kommersiell Direktør Per Griwell hos Thon Hotels. ‘Vi jobbet en stund med å finne en felles plattform og et nivå som dekket alle behov hos begge parter, men er strålende fornøyd med å få med en så solid partner som både har pusset opp og endret kommunikasjon de siste årene. Dette betyr at vi får med oss et nyoppusset Hotel Bristol som offisielt Derby hotell og at Thon Hotel Oslofjord, også dette nylig renovert, blir vårt lokale arrangement- og overnattingssted’, fortsetter Esben.

‘Vi ser at vi kan tilby Øvrevoll Galopp det de er på jakt etter og gleder oss til både å få besøk på begge våre hotell og å være tilstede på Øvrevoll’, forteller Thorvaldsen. ‘I tillegg ønsker vi å vise frem hvor flott Hotel Bristol har blitt etter våre siste oppgraderinger av kjøkken og bankett muligheter’. ‘Jeg har skjønt at vi begge liker å gjøre ting med litt touch of class’, fortsetter Thorvaldsen med et smil. ‘Hestesporten er jo representert i hele Norge, og det er vi også. Ingen har vel flere hoteller enn Thon Hotels her i Norge’, gliser Griwell. ‘Vi skal sørge for gode tilbud til alle som hører til Øvrevoll sfæren hver gang de er ute og reiser’, fortsetter Griwell. ‘Også i utlandet har vi mange muligheter. Enten på egne hoteller eller gjennom Global Hotel Alliance hvor Thon Hotels er en av hotellkjedene i DISCOVERY-porteføljen, som består av mer enn 550 hoteller, palass og resorts i 77 land. Her er det flust av muligheter’, avslutter Griwell. 

‘Thon Hotels tilstedeværelse kommer til å bli både synlig og merkbar i tiden fremover og så kommer det til å toppe seg under Norsk Derby, som nå altså presenteres av Thon Hotels. Norsk Derby er vår største dag, vårt største arrangement og den dagen det kommer flest mennesker. Vi har sagt at vi skal gjøre nordmenn hekta på galopp og at vi starter i Bærum. Nå stryker vi det siste og utvider. Sammen med alle Thon hotellene i Norge inviterer hele Norge til Norsk Derby søndag 25. august.  Velkommen alle sammen. Nå vet dere hvor dere skal bo’, ler Esben.