Vinnere på Øvrevoll 25. april

25.04.2019
Artikkelbilde
Fabricio ©hesteguiden.com

Årets første løpsdag er over, og vi fikk se seks flotte vinnere. Det var godt med publikum og god stemning på banen. Nå gleder vi oss til fortsettelsen. Velkommen tilbake til ny løpsdag 2. mai!

Niels Petersen-trente Fabricio ble årets første vinner på Øvrevoll. 3-åringen som er eid av Fribo Economy & Race Horses AB tok karrierens første triumf sammen med Raphael Schistl. -Han møtte sterk motstand i fjor og leverte gode innsatser. Jeg hadde tro på hesten i dag og er selvsagt fornøyd med å vinne på direkten, sa championtrener Niels Petersen.

Twisted ©hesteguiden.com

Gina Mathisen viste at hun mener alvor også i år. Amatørtreneren med base i Andebu tok likegod en dobbelseier i det andre løpet da Twisted holdt unna for stallvenninnen Smooth Escape. Vinneren ble ridd av Alan Wallace og er eid av Stall Twisted.  -Dette er jeg meget godt fornøyd med. Det har vært mye snø i Andebu i vinter. Hestene virker bra og jeg håper på en god sesong, fortalte en glad Gina Mathisen.

Crossroad Blues ©hesteguiden.com

Crossroad Blues hadde et sterkt 2018 med 4 seire, og åpnet seierskontoen på direkten. Carlos Lopez tok seier nummer 400 på Øvrevoll med hesten som er eid av Stall Racing Invest. -Jeg må si denne hesten imponerer meg og jeg tror han skal få en ny flott sesong, uttalte trener Are Hyldmo etter løpet.

Chachapoya ©hesteguiden.com

 Chachapoya var solid i årets første start og vant enkelt. Hoppen som eies av Evelina Kvederyte overbeviste sammen med Dale Swift som blir et svært spennende tilskudd blant jockeyene på Øvrevoll i år. -Han rir meget godt og er en skikkelig hestekar. Jeg er meget tilfreds med både hest og jockey, fortalte trener Jan Bjørdal etter løpet.

Mongolian Navy ©hesteguiden.com

Det ble en spennende avslutning på det femte løpet. Julien Delamare så ut til å sikre seieren, men Mongolian Navy ville det annerledes og snappet seieren oppunder mål sammen med Jan-Erik Neuroth. Dette var dagen største overraskelse i spillet. Trener Pål Nordby hadde all grunn til å smile godt over prestasjonen.  -Dette var morsomt. Mongolian Navy kjempet helt til mål og det var selvsagt ekstra hyggelig at Priceless også ble nummer tre. To hester fra stallen blant de tre er sterkt.

Reckless ©hesteguiden.com

Alan Wallace ble kveldens jockey da han tok sin andre seier i avslutningsløpet med Tina Smith-trente Reckless. Hoppen gikk rett til front og holdt lekestue med konkurrentene. Dermed kunne Stall Borealis feire etter avslutningsløpet på årets første løpsdag. -Hun gjorde et godt løp og vant enkelt. Jeg gleder meg til årets sesong med stallen min, avsluttet trener Tina Smith.