Fin norsk uke i Sverige

Skrevet av Thomas Gjelsås,  02.12.2019
Artikkelbilde
Al Buraq vant i Stockholm søndag for Stall Jersey. Søren Pedersen, trener Annike Bye Hansen, rytter Alan Wallace og gjengen rundt den norskoppdrettede hoppen hadde all grunn til å smile.

Annike Bye-Hansen hadde tatt turen over grensen med både Al Buraq og Sweet Pearl søndag. Hun kunne vende hjem igjen med en seier i bagasjen.Onsdag vant Wido Neuroths Kila (Stall EOS) på Jägersro, og Solveig fra samme eier/stall løp til en god tredjeplass.

Norskoppdrettede Al Buraq (Stall Jersey) har hatt en fin sesong. Søndag tok hun årets femte seier på Bro Park i Stockholm. Alan Wallace tok det som vanlig pent med henne innledningsvis, men det var ingen tvil om hvem som var best i sluttfasen. Hun avgjorde enkelt og Annike Bye Hansen har hatt en strålende sesong. Søndagens seier var verdt 40.000 sek.

Se løpet her:

 https://www.atgvision.com/handlers/MediaPlaylist.ashx?guid=E50AA348-5D45-4E32-AA8E-BFFA61628C90&source=ipad&language=sv

Den andre stallhesten Sweet Pearl endte som nummer syv i sitt løp.

Onsdag var Wido Neuroth på tur til Jägersro i Malmö med flere hester. Kila vant sitt løp, mens Solveig også presterte godt til tredje. Stallen fikk også med seg en femteplass for I And I (Stall Perlen), mens Quagmire ble uplassert.

Se Kilas løp her:

https://www.atgvision.com/handlers/MediaPlaylist.ashx?guid=5D0AD6DA-C233-4E16-9808-C9B505CB78EC&source=ipad&language=sv