Øvrevoll tilstede under Norwegian Horse Festival

21.02.2019
Artikkelbilde
Trond Jørgensen viser frem sine kunster under Kingsland Oslo Horse Show. Denne helgen er både han, treningshestene og Øvrevoll Galopp tilstede under Norwegian Horse Festival.

Øvrevoll Galopp er på plass med treningshestene Askepot II og Stratos under den store hestefesten Norwegian Horse Festival på Lillestrøm. Du finner oss på Norsk Rikstotos stand.

-Dette er en glimrende måte å få vist frem og profilert galoppsporten. Vi hadde et tilsvarende opplegg under Kingsland Oslo Horse Show og det var utelukkende positivt. Vi får møte og snakke med hestefrelste fra hele landet og samtidig får man både inspirasjon og nye idéer, forteller Thomas Gjelsås.

Fredag skal Norwegian Jockey School motta stipend fra Hest360-fondet ved Prinsesse Märtha Louise og Geir Kamsvåg.

-De har lagt ned en stor innsats for galoppsporten  og fortjener virkelig å bli satt pris på. Vi heier på dem, og de skal også hjelpe oss mye på vår stand gjennom helgen. Der bidrar også Noark, andre frivillige og i tillegg selveste Trond Jørgensen som mottok hedersprisen under Oscar-festen for to uker siden. Det er viktig at hele hestesporten viser seg frem sammen og vi gleder oss, avslutter Gjelsås.

Øvrevoll Galopp har stand på Lillestrøm fredag, lørdag og søndag.

Les mer om Norwegian Horse Festival her:

http://www.hestefrelst.no/