Sterk søndag for Neuroth

Skrevet av Thomas Gjelsås,  14.07.2019
Appelina vant suverent under søndagens Derbydag i Malmö og sørger for norsk jubel igjen.

Wido og Jan-Erik Neuroth leverte en imponerende søndag i Malmö. Først vant Appelina (Stall Perlen) i Margareta Wettermarks Minneslöpning og deretter vant familiehesten Deadline Day i Svenskt Derby Consolation. Neuroth hadde god grunn til å være fornøyd da også de øvrige av stallens hester fikk med seg penger hjem.

Appelina er en maskin og hun virker nesten sterkere enn noen gang. Hun hadde en pen oppgave på papiret søndag, men måten hun vant på var meget solid. Nå er det godt mulig vi får se henne i Marit Sveas Minneløp. Bente og Magne Jordanger var på plass og kunne se flotte Appelina hente hjem 300.000 sek og runde fire millioner innløpt i karrieren.

Se løpet her:

Familehesten Deadline Day starte t i Svenskt Derby Consolation. Etter et løp bakfra avsluttet han mektig og spurtet inn til seier. Førstepremien i løpet var på 150.000 sek. Jan-Erik Neuroth timet det hele perfekt.

De øvrige stallhestene presterte også godt. Bokan løp til en tredjeplass, mens stallvenninnen Angel Love ble fjerde i samme løp. Nouvelle Lune ble sjette i Svenskt Derby og Buddy Bob ble nummer seks i V75-finalen. Det var en fornøyd trener Wido Neruoth som reiste hjem til Norge søndag kveld.