Square de Luynes stjal showet

Skrevet av Thomas Gjelsås,  29.06.2019
Artikkelbilde
Square de Luynes ©hesteguiden.com

Fireåringen Square de Luynes hadde ikke startet siden han løp inn til suveren seier i Norsk Derby i august i fjor. Nå var han tilbake på scenen, og for en prestasjon hesten leverte! Rafael Schistl kunne cruise inn til en seier som ga lørdagens store publikum frysninger. Trener Niels Petersen og eierne i Stall Power Girls kunne slippe jubelen løs etter seier i kveldens største løp. Triumfen i Oslo Cup (Gr 3) var verdt 350.000 kroner. Det ble en herlig sommerkveld på Øvrevoll med strålende sol, stort publikum og topp stemning.

Unwanted Beauty ©hesteguiden.com

Tattersalls Norsk 1000 Guineas henger høyt og det var stor spenning før denne klassikeren for hoppene. Unwanted Beauty (Stall Lillemax) hadde kun gjort en start i Norge før dette store oppgjøret, og overrasket mange ved å vinne enkelt sammen med Sandro De Paiva. -Dette smakte veldig godt. Hun har trent veldig fint og derfor er ikke jeg like overrasket. Nå skal vi feire litt, sa trener Annike Bye Hansen som var både stolt og rørt etter å ha vunnet sitt første klassiske løp på Øvrevoll. Veldig morsomt og fortjent.

Privilegiado ©hesteguiden.com

Privilegiado (Stall Bright Side Of Lie) var gjort til favoritt i Norsk 2000 Guineas, og han skuffet ikke. Rafael Schistl ga hesten et flott løp og på oppløpet gjorde han rett og slett kort prosess. -Det er klart vi var litt ekstra spente etter nederlaget sist. I dag viste han hva han kan og jeg er veldig fornøyd. Dette er en virkelig topphest og nå blir det start i Svensk Derby, sa en fornøyd trener Niels Petersen.

Fiftyshadesfreed ©hesteguiden.com

Fiftyshadesfreed vant hele fem løp i fjor og nå tok han årets andre seier i innledningsløpet. Formjockey Sandro De Paiva løste oppgaven perfekt og vant på ny banerekord. -Selv jeg ble imponert i dag. Denne hesten betyr mye for meg og han var virkelig god i kveld, oppsummerte eier og trener Lennart Jarvén.

My Cup Of Tea ©hesteguiden.com

My Cup Of Tea (Irene Søderlund) var gjort til favoritt i amatørløpet og tok sin fjerde strake seier. -Hun er veldig fin å ri og dette var gøy. Vi får se om hun klarer fem strake, sa en glad rytter Mina Haug.

 

 

Anachronist (Øvrevoll Stutteri) er en hest i rivende utvikling. Sammen med lærling Silja Støren fulgte han opp seiersløpet for drøyt to uker siden med en ny topplassering. -Som jeg fortalte sist gang, så har jeg stor tro på denne hesten fremover. Han var muligens enda bedre i dag og nå satser vi på start i Polar Cup, uttalte en meget tilfreds trener Isidro Vergara.

Anachronist ©hesteguiden.com

 

Silky Road (Tobias Hellgren) viste kjempeform i sitt siste seiersløp og rundet enkelt hele gjengen i avslutningsløpet med Anna Pilroth på ryggen. -Jeg var ganske sikker på seier i dag, og den innsatsen han viste i løpet bekrefter bare hvor god form hesten har om dagen, sa kveldens siste vinner Tobias Hellgren.

Silky Road ©hesteguiden.com