Referater fra onsdagens løp

Skrevet av Thomas Gjelsås,  13.06.2019
Artikkelbilde
Anachronist ©hesteguiden.com

Vi fikk se flere gode prestasjoner under onsdagens lunsjløp. Wido Neuroth hadde to vinnere for Stall Perlen gjennom lovende Topas Royal og høykapable I And I som viste noe av det han kan. Yvonne Durant feiret sin bursdag ved å ta den tredje seieren på rad med Atle Walgrens Story Minister.

Anachronist (Øvrevoll Stutteri) vant det første løpet sammen med Silja Støren. Lærlingen valgt å gå innvendig på oppløpet og holdt unna for angriperne mot mål. -Taktikken var bevisst og det var morsomt at det gikk veien. Dette er en god hest og jeg ser lyst på resten av sesongen, sa trener Isidro Vergara.

I And I ©hesteguiden.com

Det har vært stilt høye forventninger til I And I (Stall Perlen) fra dag én, og han har også levert gode innsatser. Spesielt imponerende var seieren i Vinterfavoriternas Pris som toåring. Siden har han ikke prestert jevnt godt, men årsdebuten onsdag gav mersmak. Sammen med Jan-Erik Neuroth tok fireåringen en enkel seier. -Jeg er fornøyd med løpet og det var godt å se han vinne igjen. Han er kastrert og har sett fin ut inn mot denne sesongen. Jeg kommer nok til å satse på litt kortere distanser enn i fjor og dette blir spennende, uttalte trener Wido Neuroth.

Nordlys ©hesteguiden.com

Ole Larsen Young Riders Championship er en god tradisjon, og i det første av to løp denne dagen var det Nordlys (Stall Fighting Spirit) som stjal showet. Allan Wallace stakk unna med den sterke hingsten og lot seg ikke fange. -Han har styrken som sitt våpen og står distansen. Nå har han dessuten blitt mer voksen, fortalte en tilfreds trener Hallvard Soma.

Al Buraq ©hesteguiden.com

Al Buraq (Stall Jersey) testet ny distanse og svarte med å vinne i det fjerde løpet. Hun innledet langt bak i feltet, men spurtet innvendig til seier for championjockey Carlos Lopez. -Dette er vi fornøyd med og hun gjorde et godt løp. Stallen er i form, og nå er jeg spent på å se hva stallens hester kan utrette i Stockholm på søndag, sa trener Annike Bye Hansen.

Story Minister ©hesteguiden.com

Story Minister (Atle Walgren) tok sin tredje seier på tre uker, det er rett og slett imponerende! Denne gang var det Nora Hagelund Holm som red fireåringen inn til seier i det andre løpet i Ole Larsen Young Riders Championship. -Bedre enn dette kan det ikke bli. Han holder super form, men skal få hvile litt nå, sa Yvonne Durant som feiret sin egen bursdag med seier.

Lovetorun ©hesteguiden.com

Lovetorun (Heidi Solbakken og Danny Patil) har gjort to gode løp i år mot tøffe konkurrenter. Jacob Johansen hadde ingen problemer med å sende hoppen rett til topps denne gang. -Dette er en god hoppe og seieren var fortjent. Nå satser vi på fine norskoppdrettede løp utover sesongen, fortalte trener Are Hyldmo.

Topas Royal ©hesteguiden.com

Topas Royal fulgte opp seieren fra forrige uke med en ny overlegen triumf. Nathless satte han under trykk tidlig i løpet, men da Jan-Erik Neuroth ba om litt ekstra på oppløpet, var det aldri noen tvil om hvem som ville vinne. Dermed ble det også to seire til Jan-Erik, Wido Neuroth og Stall Perlen. -Dette er en god hest. Måten han vant på i dag synes jeg beviser det og nå satser vi mot 2000 Guineas på Øvrevoll, sa en fornøyd Wido Neuroth.