Damenes Aften og GRATIS konsert – torsdag 20. juni

14.06.2019
Artikkelbilde

Torsdag 20. juni arrangerer vi Damenes Aften på Øvrevoll sammen med Kreftforeningen, deres #SJEKKDEG kampanje og Thea Steens Minnefond. Har du ikke bestilt plass i teltet, så send en mail til esben.hansen (at) rikstoto.no nå så skal vi sørge for en uforglemmelig og hyggelig aften. I tillegg blir det GRATIS KONSERT med Voules Vous – A Fabolous Tribute To ABBA.

Det vil, i tradisjon tro, være både handlegate og lotteri hvor topp-premien er en tur for 2 personer til Dubai med FlyEmirates. Loddselgere vil være tilstede på hele tråkka så det skal være gode muligheter til å få kjøpt seg et lodd. Du betaler enten med cash eller Vipps. Loddene koster kr. 100,- pr stk. Tenk deg en tur for to til Dubai for kun kr. 100,- !!

Denne dagen ønsker vi å invitere alle i vårt nærområdet på en spesiell opplevelse. Og da mener vi ALLE i vårt nærområdet. Gode naboer, folk som normalt ikke frekventerer Øvrevoll hver torsdag, folk som bor på Jar, Eiksmarka, Fossum, Østerås (du kan bo akkurat der du gjør 😊), Fengende Flotte Damer som deltar på Damenes Aften, ansatte, hjelpere i stallen, venner, bekjente, alle på tråkka, de som kun vil oppleve dette. Ja rett og slett alle som ønsker å komme.

Vi inviterer til GRATIS KONSERT med Voulez Vous – A Fabulous Tribute To ABBA. Konserten starter umiddelbart etter siste løp og scenen blir etablert ved vårt telt, så det er bare å møte opp. Baren i teltet vil være åpen for alle og vi håper du blir vår beste ambassadør til å få med deg noen til denne opplevelsen.

Det vil være fri inngang for de som ønsker å være med på konserten så det er bare å møte opp på Øvrevoll torsdag 20. juni. Gjerne til første løp kl 1800, men også bare for konserten som starter kl 2030.

Velkommen alle sammen.