Øvrevoll Galopp har blitt E-kommisjonær

Skrevet av Thomas Gjelsås,  30.04.2019
Artikkelbilde
NYHET: Nå kan du levere ditt spill via ovrevollgalopp.no

Øvrevoll Galopp har utvidet sin service til alle som er opptatt av spill på hest. Ved å besøke vår nettside ovrevollgalopp.no/ og klikke deg inn under fanen "Øvrevolls spillsenter" kan du levere ditt spill via vår hjemmeside. Øvrevoll Galopp får salgsprovisjon og vi skal bestrebe oss på å gi god spilldrivende informasjon til galoppløpene på Øvrevoll (og i Skandinavia) for å bidra til økt omsetning hos Norsk Rikstoto, og samtidig øke interessen rundt galoppsporten.

Logg inn på www.ovrevollgalopp.no/spillsenter - eller klikk på banneret til høyre på siden her.

 

Hver uke vil det publiseres nye artikler rundt spill på galopp på denne siden. Vi har også en målsetting om å utvide med trenerkommentarer og videomateriale. Kom gjerne med tips om hvordan vi kan forbedre oss. Vi vil bruke årets sesong til å søke jevnlige forbedringer.

-Det er viktig at alle bidrar til økt omsetning på hest. Vi på Øvrevoll ønsker sammen med Norsk Rikstoto å få flest mulig til å spille på både trav- og galopp. Da er det viktig at vi alle bidrar og gjør vårt beste for at kundene skal få all den informasjonen de trenger. På Øvrevoll tar vi mange grep både på våre løpsdager og vår nettside for å hjelpe også nye folk til å forstå galoppen. Vi må forenkle det vi driver med og jobbe sammen for å få flest mulig interessert i den fantastiske sporten vår. Jeg håper også dere som er interessert i spill tar turen innom kommisjonæren på Øvrevoll "Sherryhaugen Sport & Spill" som holder åpent hver dag, enten det er for å levere en bong, eller bare slå av en hyggelig hesteprat, sier Thomas Gjelsås.

Du bruker ditt vanlige brukernavn/passord hos Norsk Rikstoto for og logge deg inn og levere spill hos Øvrevoll Galopp. Lykke til!