Programtips onsdag 3. juli kl. 12

Skrevet av Birger Christensen,  28.06.2019
Artikkelbilde
Jurga. ©hesteguiden.com/

Onsdag går lunsjen på Øvrevoll med en passe dose utfordringer for spillerne. Deretter forflytter man seg til Jägersro, som avholder løp på noe så sjeldent som fredag ettermiddag. Et døgn senere har Klampenborg løp, også de starter på ettermiddagen. Søndagen er det Gøteborg som er i fokus, sikkert med noen norske håp til start.

Ellers ber vi spillerne merke seg at følgende hester starter lørdag etter programtrykk:

3. løp: 3 Rock Dancer, 6 Rare Emerald, 9 Black Million

4. løp: 3 Chachapoya, 4 Asaks Ambition, 7 Pascal

5. løp: 4 Muskat

Link til program:

1. LØP - V4-1 -  PA MINIBUSS CUP III AMATØRLØP - 1750 DT

Et åpent amatørløp innleder V4-spillet. Fort er en treåring som går litt frem for hver start. Har god rytter og blir vår knepne favoritt. Dubai Next var ikke som best sist. 1750 meter på sanden tror vi passer klart bedre, god sjanse her. Det var klar fremgang å spore hos Borzakovski sist. Med dyktig rytter ser han skummel ut i dette ikke alt for tøffe selskapet. Good Trade begynner å komme opp i årene, men viser innimellom fine takter.

Tips: 4 Fort - 6 Dubai Next - 5 Good Trade Outs: 7 Borzakovski

 

2. LØP - V4-2 - KINGPIN LØP - 1100 DT

Her tror vi en god del på Jurga. Var med i seiersstriden på Jägersro sist. Close To The Edge imponerte i årsdebuten, men vekten går i favør av Jurga fra det møtet. Augustinian gjør det ofte bra i denne klassen, et godt trippelobjekt. Sonriente møter enklere motstand enn hun pleier, interessant om man vil gardere litt.

Tips: 8 Jurga - 6 Close To The Edge - 7 Sonriente Outs: 5 Augustinian

 

3. LØP - V4-3 - DD-1 - V5-1 - KLEINGELD LØP - 1100 DT

Dette ser jevnt ut. Priceless har ventet på et sandløp, får et knepent tips her. Ciccarelli nærmer seg en seier, den kan komme her. Rare Emerald starter i 1000 Guineas lørdag. Går hun bra der, er hun fort en vinner her. De øvrige er alle kandidater til en plass på linjen. Vi lar Julien Delamare få den "æren".

Tips: 8 Priceless - 1 Ciccarelli - 4 Julien Delamare Outs: 6 Rare Emerald

 

4. LØP - V4-4 - DD-2 - V5-2 - KURSIANG LØP - 1600 DT

Deecider har hatt en veldig fin start på sesongen. Noen av stallhestene har slitt litt med sykdom, men det ser ut til å være over. Asaks Ambition vant sist hun gikk 1600 meter på sanden, kan styre løpet hele veien. Mongolian Navy åpnet sesongen med tre fine seire. Pausen kan ha gjort godt, ikke umulig. Chachapoya vant på åpningsdagen, starter på lørdag.

Tips: 8 Deecider - 4 Asaks Ambtion - 3 Chachapoya Outs: 2 Mongolian Navy

 

5. LØP - V5-3 - MAIDENLØP - 1750 DT

Muskat starter lørdag etter at programmet har gått i trykken. Vi tror uansett han vil prestere bra nok til en fremskutt plassering her. Sjekk dog innsatsen lørdag. I See Fire har gått bra nok til å kunne utfordre, og vi nøyer oss med disse to på V5. Det er noen spennende nykommere i løpet, men det kan kanskje bli tøft å ende helt i toppen. Geist er nok den vi tror er nærmest vår duo.

Tips: 4 Muskat - 2 I See Fire - 6 Another Memory Outs: 8 Geist

 

6. LØP - V5-4 - KALLE LØP - 1750 DT

Hyldmos duo Dickie Dickens og Tenango fikk ikke klaff med posisjoner og taktikk i sine siste Sverige-løp. Spørsmålet er hvordan det står til med formen. Vi velger Master Lorenzo først, som vant sin siste start på sand. Heavenly Spiced vant i Gøteborg, hva sier han om sandbanen? Fine Humor har vært en meget bra hest, kan tiåringen finne tilbake til den formen?

Tips: 4 Master Lorenzo - 5 Tenango - 3 Heavenly Spiced Outs: 1 Dickie Dickens

 

7. LØP - V5-5 - KING CHRONOS LØP - 2400 DT

Vi ble mektig imponert over de to løpene Two Times gjorde på sandbanen i mai. Han lekte med konkurrentene, og vi tror han matcher formtall 71 på sand. Twisted har vært god i hele år, en skummel utfordrer. Oui Je Veux styrtet som godt gående i Champion Hurdle på Strømsholm, og King Curtis leverer ofte gode løp. Bra sist på Bro.

Tips: 6 Two Times - 5 Twisted - 2 King Curtis Outs: 1 Oui Je Veux

 

V4-forslag kr 360:

1.avd: 4-6-7-5-9

2.avd: 8 Jurga

3.avd: Alle 9

4.avd: 8-4-2-3

 

DD-forslag 4 rekker:

1.avd: 8-1

2.avd: 8-4

 

V5-forslag kr 360:

1.avd: Alle 9

2.avd: 8-4-2-3

3.avd: 4-2

4.avd: Alle 5

5.avd: 6 Two Times