Programtips torsdag 20. juni

Skrevet av Birger Christensen,  16.06.2019
Artikkelbilde
My Cup Of Tea

Vi står foran en uke hvor Øvrevolls torsdag er den mest interessante løpsdagen i Skandinavia. Damenes aften, inkludert to løp for de kvinnelige Fegentri-rytterne, vil sikkert være med på å gjøre Øvrevoll til en livlig plass. Før det har Jägersro en lunsj på onsdag med spennende toåringer som kommer med et godt rykte. Klampenborg har sine lunsjløp lørdag, før det sikkert blir en spillemessig utfordrende dag i Gøteborg søndag.

1. LØP - LONGINES FEGENTRI WORLD CUP LADY RIDERS - 900 GRESS

DJ's Dream ble bortvist fra start sist. Vi satser på at hun oppfører seg fint nå og vinnertipper. Redeeming vant det nevnte løpet og viste fin fart. Martini avsluttet flott sist, og han møter kanskje noe svakere motstand nå. Ciccarelli er absolutt spennende å følge på en lynrask sprint.

Tips: 7 DJ's Dream - 2 Redeeming - 6 Ciccarelli Outs: 5 Martini

 

2. LØP - V65-1 -IMELDA LØP -2400 GRESS

Vi velger å helgardere V65-starten. Final Experiment gikk et fint løp til annen sist torsdag. Jan-Erik Neuroth kjenner hesten fra tidligere løp, og han blir et knepent førstevalg. Otama Mareld har tatt begge sine seire på Øvrevoll, seieren sist var ganske sikker. Stogas Fairytale og Fort har vært jevne i sine to siste starter, de kan være langt fremme også her. Ellers er det mange med rom for fremgang, og den kommer ofte uventet i slike oppgjør.

Tips: 3 Final Experiment - 4 Otama Mareld - 2 Fort Outs: 1 Stogas Fairytale  

 

3. LØP - V65-2- KORSBAKKEN BAD LØP - 2160 GRESS

Vi satser på en duo i V65-2. Buckyboy spurtet flott sist til annen bak suverene Topas Royal, som vi tror er i årgangstoppen. Vi garderer kun med Bosmann, som ga stallkamerat St Paul de Vence hard fight i Øvrevoll-debuten. Theatricals Oscar er alene i feltet om å være eldre enn tre år. Har ikke levd opp til forventningene, men i dette feltet er det ikke umulig. Toofan var forbedret sist, og Hampus G og Perfect Illusion er med i trippelkampen.

Tips:2 Buckyboy - 6 Bosmann - 1 Toofan Outs: 5 Theatricals Oscar

 

4. LØP - V65-3 - V4-1 - LONGINES FEGENTRI WORLD CUP LADY RIDERS - 1730 GRESS

My Cup of Tea var banker sist hun startet, og hun blir alenestrek på ny. I det lille feltet på Strømsholm lørdag angrep hun 300 meter fra mål, og det var avgjort umiddelbart. Queen of Skara var toer sist bak My Cup of Tea, og det kan bli dobbel til Henrik Engblom. Costasera møter litt enklere motstand nå, og hun har i det minste en god trippelsjanse. Marrington Twist var forbedret lørdag på Strømsholm. Har aldri vunnet, men vi tror på en fin premie.

Tips: 3 My Cup of Tea - 6 Queen of Skara - 5 Marrington Twist Outs: 7 Costasera

 

5. LØP - V65-4 - V4-2 - NORSK FORENING FOR FULLBLODSAVL LØP - 1370 GRESS

Et veldig artig løp for de norskoppdrettede hestene. Treåringene Bouboulina, Macjack og Lovetorun møter eldre hester for første gang, og det blir spennende å få en idé om styrkeforholdet. Vi har valgt å gå for duoen Calcaterre og Dardenne. Begge ser ut til å være på vei mot storformen, og årets første seier vaker i vannskorpen. Våre to valg har tjent godt over millionen, og de virker litt mer herdet. Svaret får vi på torsdag.

Tips: 5 Calcaterre - 4 Dardenne - 9 Lovetorun Outs: 7 Macjack

 

6.LØP - V65-5 - V4-3 - DD-1 - INSIDE MELODY LØP - 1170 GRESS

Et kanskje litt overraskende vinnertips går til Loire. De to siste seirene er tatt på 1170 og 1370 meter på gress. Da han tapte for Black Million i fjor med en halv lengde, bar han en kilo mer enn Black Million, nå er det syv kilo mindre på ryggen. Eternal Flame er tilbake på sprint, nå er det spennende om hun vil trives på gresset. Det er flere hester som ikke har vist sin beste form i år, så det kan komme en luring.

Tips: 8 Loire - 6 Black Million - 3 Gardinia Outs: 7 Eternal Flame

 

7. LØP - V65-6 - V4-4 - DD-2 - SISU HEST & HUSDYR LØP - 2400 GRESS

Twisted og Prometheus var jevne ved siste møte. Sistnevnte viste stor fremgang og får tipset. Dramatic Act ble sliten i den tunge banen sist, nå satser vi på at forholdene blir mer passende. Prince Field liker distansen og det lange oppløpet og kan ta årets første seier nå. Justice Focused var ytterst nær ved å vinne på Strømsholm lørdag, seiret i årets første galoppløp i Skandinavia.

Tips: 10 Prometheus - 8 Twisted - 3 Prince Field Outs: 1 Dramatic Act

 

 

V65-forslag kr 480:

1.avd:  Alle 8

2.avd:  2-6

3.avd:  3 My Cup Of Tea

4.avd:  5-4

5.avd : 8-6-7

6.avd:  10-8-1-3-5

 

V4-forslag kr 400:

1.avd: 3 My Cup Of Tea

2.avd: 5-4

3.avd: Alle 10

4.avd: Alle 10

 

DD-forslag 6 rekker:

1.avd: 8-6-7

2.avd: 10-8